Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
Figyelt kérdés
Szeretném kérni a válaszadókat, hogy a korotokat is írjátok ki, legyetek kedvesek. :)2016. okt. 14. 16:03
81/112 anonim válasza:
173cm vagyok,vékony sportos.
75A.
Lehetne nagyobb,de legalább feszes,kerek,formás.
Inkább ilyen legyen mint nagyobb de alaktalan,logós stb.
27/l
82/112 anonim válasza:
Nekem egész jó melleim vannak csak vigyáznom kell hogy ha meztelenül mászkálok ne lépjek rájuk.89/n
83/112 anonim válasza:
75/C-s melleim vannak, 157 cm vagyok és 50-51 kg között van a súlyom jelenleg.
Elégedett vagyok velük, de nem a méret miatt, ha ennél kisebbek, netán nagyobbak lennének, azzal ugyanúgy ki lennék békülve.
A testem többi részével is rendben vagyok egyébként. Járok edzeni, figyelek arra, mit eszem. Igaz, van pár striám, viszont nem zavar, velük együtt is szeretem magam.
17,l
84/112 anonim válasza:
Teljesen elegedett vagyok veluk. Nem kicsit, de annyira nem is nagyok hogy zavarjanak a mozgasba, 75 b-s. Aranyos a testemhez kepest is, mert vekony es magas vagyok, de az 50 egy ket kilomhoz erdesesen is nezne ki egy d-s mell. 18/l
85/112 anonim válasza:
D méret. Utálom, kényelmetlen viselni. 26.
86/112 anonim válasza:
85/C
Imádom őket, nem lógnak, szép formásak. Bárcsak lenne egy pasim aki dícsérné őket.
21/L
87/112 anonim válasza:
A méretével elégedett vagyok, az alakjával nem annyira.
88/112 anonim válasza:
Nekem C s mellem van szerintem az alkatomhoz kicsit nagyok, 160 centi vagyok így sokkal magyobbnak tűnik.
89/112 anonim válasza:
Nagyon lapos melleim vagyok, mert férfi vagyok! De elégedett vagyok vele! A cerke lehetne talán kicsit erőteljesebb. De így is jó minden!
90/112 anonim válasza:
A mellem nem rossz a testemet meg nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!