Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszaknak számít?
A barátja volt.Nomost azért az nem ugyanaz,mintha egy vadidegennel iszogatott volna,akivel még nem volt szexuális kapcsolata
Ez azért egy kicsit árnyalja a történetet.Ha a feleségem reggel kijelentené hogy fiam te tegnap megerőszakoltál,mert igazából én nem is akartam.Igaz hogy hetente 2-3 szor kefélünk,de tegnap te befolyásoltál...hát egy kissé
muris lenne a szitu.
Itt sics kettős mérce.Ha a részegség felmentő körülmény,akkor mindkettőnek jár,mivel nem voltak teljesen tudatában,amit tesznek
Ha meg kijelentjük,hogy nem mentő körülmény,akkor szitúgy mindketten felelősek,mert ittak!!
Én szerintem is az.
Hogy miért?!
Azért ,mert a beleegyezésed nélkül történt ,úgy ,hogy nem voltál eszednél.
Így nem nyílváníthatad ki az akaratodat.
Ez számomra nemi erőszaknak számít.
193#
Nem a tulajdonunk.
De neked ,meg néhánynak már eszébejutott az ilyen helyzetekkel visszaélni!!Volt má rá példa,hogy igazságtalanul be lett valaki sározva,és meghurcolva!
Ma még jaj dejó,holnap én nem is akartam!!
#194 de most nem erről van szó :)
Itt most nem történik besározás vagy ilyesmi. Egyébként ha már itt tartunk, annyira ne is csodálkozzatok rajta. Hogyha így fogjátok fel, hogy mivel a ti nőtök, ezért akkor dugjátok meg, amikor csak akarjátok, függetlenül attól, hogy a másik akarja-e vagy sem.
191 - pontosan így.
195 - szóval akkor, amikor a nő akarja? és az úgy akkor nem erőszak csak fordítva? eszméletlen módon ki lehet forgatni ezt az egész témát.
Ja persze.Akkor ugye már megint ott tartunk megint ,hogy bármit is csinál a pasi,akkor tképpen rizikózzon,kockáztasson,mert soha nem tudni,hogy a nő neme éppen
195#
Most nem erről van szó?
Miért?Tűzbe teszed a kezed egy ismeretlen nő elmondása után?100%ban holtbiztos,hogy minden úgy történt,ahogy itt leírta?Tudtommal a bíróságon mindkét fél történetére kíváncsiak szoktak lenni,vagy rlég bemenni és bemondásra előadni egy sztorit?másnap felkrlve esetleg zaklatásnak,vagy nemi erőszaknak kiáltja ki a történteket Már a ránézés is zaklatás lett,sőt már a megszólítása is!!.Bezzeg fordítva történik természetesen semmi baj nincs!Sőt egy férfinak természetesen ciki is,el sem hiszik,mivel az erősebb,még ki is röhögik!
De leginkább már szólni se fog a nőnek,mert mintgyár meetoo lesz belőle!!
199
na jó, azért lássuk be, magyarországon vagyunk. nem igazán törik magukat a hatóságok, hogy a tényleges tettes kerüljön kézre avagy hogy egyáltalán ténylegesen elkövetett bűncselekményt tárjanak fel.
sajnos ez a statisztikai szemlélet mindent elvisz. ha már van egy feljelentés, ahhoz kell párosítani egy bűnöst, hiszen a felderítési mutató nem romolhat. tökéletesen mindegy, hogy ténylegesen megtörtént-e a bcs, ahogyan az is, hogy a tényleges elkövetőt ítélik-e el. sajnos ezek amolyan kis mellékes apróságok, amelyek a kutyát nem érdeklik.
hasonló módon, ma nálunk inkább vicc kategória, hogy mi számít bizonyítéknak és mi nem, azok értékelése meg aztán főleg.
ebben az esetben, ha már a nő egyszer szaladt a rendőrségre, abból bizony elítélés lesz, mert egész egyszerűen nem lehet más.
egyébként természetesen nem támogatom az erőszakot, csak hát mindehhez először kellene egy jogállami módon működő igazságzsolgáltatás. a mai gyakorlat nincs rendben, hogy adott egy erőszak, adott mellé egy alibi nélküli palimadár, akit aztán 5 kigyúrt barom addig ver, amíg alá nem, írja a vallomását, és ennyi. innentől kezdve igazából automatikusan működik az elítélés, nincs semmiféle mérlegelés, bizonyítás.
(persze hozhatnék más példát is, de ez egy kényes téma, ebben nagyon jól követhető ez a módszer, mert bárki nagyon könnyen elhiszi a bűncselekményt. na de ez már szociálpszichológia, nem folytatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!