Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
2023. szept. 15. 16:16
81/172 A kérdező kommentje:
Ez butaság, hiszen nem tudhatod hogy nézek ki. Ahogy azt sem, hogy hány nőm volt. Hogy mennyire vagyok jó kulcs.
2023. szept. 15. 18:54
82/172 anonim válasza:
#81 ha jó kulcs lennél nem itt vergődnél és röhögtetnéd ki magad azzal hogy nőket próbálsz alázni óvodas módon 🤷 Ahogy ezt a mondást se egy nőfaló találta ki, hanem csak egy irigykedő lúzer.
83/172 A kérdező kommentje:
Személyeskedés és találgatások. Ha itt is csak találgatsz, a többi válaszod is pont ennyire hiteles. Mi lesz a következő, csibecsontból jósolunk? Már az is beszédes ahogy nem a kérdésre válaszolsz, hanem a kérdezővel próbálsz személyeskedni. Tessék a kérdésben lévő állítást cáfolni, ha annyira nem igaz.
2023. szept. 15. 19:01
84/172 anonim válasza:
#83 Te miért nevezed magad folyton, minden kérdésedben E/3 személyben kérdezőnek? :D Menj orvoshoz mert kegyetlen amit itt leművelsz.
Amúgy csak a 78 és a 82 hsz az enyém
85/172 A kérdező kommentje:
Mert én vagyok a kérdező, te pedig a válaszoló. De nagyon eltértünk a tárgytól úgy érzem.
2023. szept. 15. 19:06
86/172 anonim válasza:
Én nem tértem el a tárgytól 🤷 a 78-ban és a 82-ben, na meg a 84-ben mindent elmondtam rólad amit akartam. Kezeltesd magad, hidd el megéri! Nem olvastam el az egészet, nem tudom hány évesen tartasz itt, de minél fiatalabb vagy annál esélyesebb hogy segítséggel valamiféle emberré formáld magad.
87/172 anonim válasza:
Egy lakathoz több kulcsot adnak, viszont egy kulcs csak egy lakatot tud kinyitni. A metafora is szar.
88/172 A kérdező kommentje:
Pedig el kellene olvasnod. A válaszaid stílusa alapján nagyon is rád férne. Bizonyára ezzel a hozzáállással megszólítva érzed magad, azért a heves ellenreakciók. Le kellene jönni a divatos káros trendekről, amíg nem késő. Bizonyára apád se nézné jó szemmel, ha tudná. Okkal van ez a szólás mondás is. És hiába próbálsz engem gyalázni, attól még igaz marad. Hiába lenne kényelmes és felszabadult ha el tudnád törölni ezt az egészet. De a kellemetlen igazság az, hogy attól még valóság marad ugyanúgy.
2023. szept. 15. 19:21
89/172 anonim válasza:
#88 és az a mondás, hogy az a ceruzahegyező ami sok ceruzát kihegyez, az egy jó hegyező, de az a ceruza, amit sok hegyező hegyezett, használhatatlan lesz.
90/172 anonim válasza:
#88 Mit olvassak el? A vérrel verejtékkel erőlködésedet hogy hogyan érezzék magukat a lányok értéktelennek csak azért hogy élik a saját életüket? Nem vagyok rá kíváncsi, az összes ilyen gyökér kérdésben ez van. Savanyú a szőlő incike.
Apám meg nen tudom hogy jön ide, de amúgy elégedettnek mondható, házas vagyok és két unokával örvendeztettem meg 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!