Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
2023. szept. 15. 16:16
71/172 anonim válasza:
Kérdező, te nem csinálsz mást csak szítod a tüzet. Meg akarsz győzni mindenkit, hogy neked van igazad, de nem fogod tudni, mert nincs. Hiába hajtod a hülyeséged, elenyésző ember ért veled egyet.
72/172 anonim válasza:
Ha a nő akiben sok férfi volt, az annyit is ér. Akkor a férfi, aki sok nőben volt, az is annyit ér? Elhasználódott?
73/172 anonim válasza:
Minden héten másik pasi: 5 év alatt több mint 200 pasi. Szerintem ehhez képest semmiségért is szoktak hisztizni a sikertelen pasik, és próbálják elérni hogy szinte minden nő érezze magát rosszul, mert csak.
74/172 anonim válasza:
Fű, bakker, tényleg megérett már ez a világ a pusztulásra!
75/172 A kérdező kommentje:
Nem szítok én semmit. Feltettem a kérdést, hogy sok nő miért nem hajlandó elfogadni ezt az egyszerű összefüggést és hasonlatot. És sokan itt is pontosan ugyanezt hozzák. Van aki egyetért, van aki nem. Van aki még a létét is tagadja hogy nincs ilyen mondás! Volt aki elismerte hogy van ilyen. Volt aki érvelt hogy miért ne lenne igaz, nekik visszaérveltem hogy miért tévedés amit állít. Érvekkel és logikusan. Én nem szídtam senkit, nem látom hol van itt a tűz. Azért a legtöbb szólás mondás nagyon is jó okkal született meg. Fura nekem hogy manapság ennyire sokan próbálják ezt az egyszerű összefüggést is letagadni.
2023. szept. 15. 18:34
76/172 A kérdező kommentje:
Hát nem ártana olvasni is amit írok, korábban már mondtam hogy igen, a túl sok nővel hált férfiakat se tartom sokra. Ahogy a normálisabb nők se szokták őket. Ezért is fura aki sovinizmussal vádol. De attól még elismerem az eredményeiket, mert teljesítmény.
2023. szept. 15. 18:36
77/172 anonim válasza:
Ez milt szazad matadvanya
Hallloooooo mar nem a kozepkorban elunk mindenki annyit szexel amennyit akar ! Akar no akar pasi!
78/172 anonim válasza:
De te szerencsétlen, senki nem tagadja hogy létezik ez a mondás amit egy hozzád hasonló lúzer talált ki. Azt tagadjuk hogy ez egy elfogadott tény lenne, vagy hogy igaz lenne, mert nem az. A nyomik próbálják nyugtatgatni magukat vele, csak nem sikerül mivel csak felhúzni tudjátok magatokat rajta :D Nincs beleszólásotok idegen nők szexuális életébe, ítélkezni ítélkezhettek, csak felesleges szócséplés mert senkit se érdekel és senki életét nem befolyásolja. De ha ennyire szeretsz udvari bolond lenni akkor csak szórakoztass tovább, csak ne sértődj meg ha mindenki kiröhög 🤷
79/172 A kérdező kommentje:
Hát én ezt kissé másképp látom. Pont hogy nem lúzer találta ki, hanem egy nagyon jó kulcs ember. Ezzel büszkélkedett, és jogosan. A nyomik meg pont nem ezzel nyugtatnák magukat, hiszen ők nem jutnak nőhöz, ezen logika szerint meg ők pont rossz kulcsok. Semmi értelme annak amit mondasz, pont fordítva van, láthatod. Nekem a felhúzás se stimmel, én nyugodt vagyok, páran idegbe jöttek, bár nem teljesen értem miért, hiszen én nem bántok senkit. Az meg hogy senkit sem érdekel, az nem igaz. Sok férfi eszerint választ párt. Ha valaki megvolt a fél városnak, azt a férfiak se igazán fogják tudni komolyan venni. Még komoly kapcsolatra se nagyon. Kivéve aki maga is olyan.
2023. szept. 15. 18:50
80/172 anonim válasza:
Jajj, lányok, miért hagyjátok provokálni magatokat ezáltal a szerencsétlen lúzer által? Azért írnak ki ilyen provokatív kérdéseket, hogy valaki foglalkozzon velük, mert egyébként a kutya se piszkálna meg őket bottal se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!