Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
2023. szept. 15. 16:16
1/172 anonim válasza:
Mert a nők nem zárak, a férfiak meg kulcsok! Szívesen!
3/172 A kérdező kommentje:
Értem én, de tudod ezt a mondást nem szabad ám szó szerint venni! Hanem átvitt értelemben szokták használni. Metafórikusan.
2023. szept. 15. 16:21
4/172 anonim válasza:
Ez nem tény, csak egy ostoba elmélet arra, hogy a pasi mekkora menő, ha sok nőt ágyba visz és a nő mekkora szajh@, ha ne adj isten élvezi az életét ö is és pasizgat..
5/172 anonim válasza:
Az idiotak es a koltok szoktak metaforat hasznalni. Remelem adtal ki verseskotetet.
6/172 anonim válasza:
Tessék egy metafora: Emiatt a seggfej hozzáállás miatt van az a jelenség, hogy a nők, csak és kizárólag a tökéletesen a zárLYukba illő pasit fogadnak el, különben inkább maradnak egyedül! (Én is)
De ahogy elnézem, a könnyen nyíló zárral rendelkező nőkre inkább van kereslet, és azok a jó zárak, akik minden kulcsra nyílnak....ez kivéve akkor probléma, ha neked nem!
🖕🖕🖕
7/172 anonim válasza:
Kis kulcsoska meg nem nyit egy zárat sem, mert lötyög mindegyikben. Az meg semmire sem jó.
8/172 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Szóval egy nőnek nem dicsőség szexelni, bármikor összehozhatja, mindig találni fog rá partnert. Ha túl sokszor megteszi, akkor sokak szerint olcsó és rossz lesz. A férfiak meg kell küzdjenek ugyanezért a szexért, hogy ők legyenek a befutók. Ezért dicsőség nekik ha összejön. Ebben nem működik a nemek közti egyenlőség. Hiszen két teljesen más szerep.
2023. szept. 15. 16:28
9/172 anonim válasza:
Azért indulatosak, mert nem egészen ertjük, hogy én nőként, miért ne élvezhetnék akár minden éjszaka más pasit, ha ahhoz támad kedvem! Miért leszek ettől ócska zár! Mh?
10/172 anonim válasza:
Itt már csak a zártosztály segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!