Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
Uncsiiiii!!!
Egy igazi hímsoviniszta provokátor vagy. Akárcsak a barátaid. Persze a madár meg a tolla... Érdekes, én még csak itt olvastam ezt a végtelenül logikus (🤣🤣🤣), alapvető és egyszerű (😂😂😂😂) f@szságot a magadfajtáktól. Próbáltok önigazolni, de rohadtul izzadságszagú és erőltetett a dumátok. 2023 van, nem 1823. Fogjátok már fel végre, hogy a nők pontosan ugyanannyit érnek, mint ti. Pontosan ugyanazt szabad nekik, mint nektek. Képzeld, a múltkor pont ezzel példálózott az egyik haverom, én meg bólogattam rá, hiszen így van.
"De a moziba járás eléggé más. A moziba járástól nem fognak összesúgni a hátad mögött, és nem fogja az értékedet se rombolni nőként. stb"
Igen, természetesen hallottam ezt a dolgot, és igazad van, össze fognak súgni a háta mögött és így tovább.
Viszont nem tud magyarázatot adni még mindig a társadalom, hogy MIÉRT?
Így önmagát önmagával magyarázza: Azért szégyen, mert összesúgnak a hátad mögött, és azért súgnak össze a hátad mögött, mert ez szégyen. De még mindig nem tudtuk meg, hogy igazából, mit is vesz el az ember értékéből? Tönkremegy, elromlik, kevésbé használható lesz a p*ncija, vagy nem értem?
Régi mondás ez , felesleges erre felhúzni magatokat. Szerintem.
A kérdezőt is felesleges ez miatt csesztetni.
Ami pedig azt illeti hogy ki hogy mennyit ,kivel , szerintem magánügy .
Láttam pl. szeretethiányos nőt aki egy kis kedvességért , törődésért, odafigyelésért bármire képes volt
De ugyanúgy láttam olyat is , hogy ugyanez hidegen hagyta a nőt és a kemény, bunkó stílus indította be.
Férfinál is láttam a machot és az érzékeny férfit is ,no meg olyat is aki hiába próbálkozott, jó külső adottságai ellenére is , nem jött össze neki semmi .
Szóval általánosítani lehet egyszerűbb ,de felesleges.
Ítélkezni meg szerintem kellő információ hiányában pláne felesleges és többnyire káros is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!