Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nő miért tagadja ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?

Figyelt kérdés

Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.

Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.

2023. szept. 15. 16:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/172 A kérdező kommentje:
Van itt még félremagyarázás látom. Nyilván nem egyszerre járnak benne a másolt kulcsok. Hanem különböző életszakaszban. Metafóra. A nő meg ne mondjon nemet a szexre. Hanem arra mondjon nemet, hogy bármilyen jöttmenttel összeálljon. Mert elértékteleníti. A hírnevét is, és a nőiességét is, és a kötődési képességét is. Az is rosszindulatú félremagyarázás hogy a férfi csökkentené azzal ami a lába között van. A nő csökkenti magának, aki magába engedi a túl sok és nem megfelelő férfit. És megint a kulcs és a zár. Nagyon találó hasonlat.
2023. szept. 15. 17:59
 62/172 anonim ***** válasza:
91%
De azt meg nem te fogod eldönteni, hogy melyik kulcs a jó, és melyik nem. A sok ilyen nőgyűlölő mindig azt hiszi, hogy az ő "kulcsa" a tökéletes, amit a nőnek magába kellene engednie... pedig hajj, de messze van tőle. A kulcs meg nem jó metafora, mert a punci és a kuki nem élettelen használati tárgyak.
2023. szept. 15. 18:03
 63/172 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, ha valakit sokszor kidobnak az nem lesz értéktelen, azok értéktelenek akik kidobták valami apróság miatt. Ezért teljesen felesleges a számolgatás. Ha valaki nem tud kötődni azt másból fogod látni. Ha valakinek egy partnere van az lehet hogy csak egyszerűen szerencsés volt. Ezen kívül manapság nagyon sokan szakítanak távolság-pénz miatt. Ez nem tesz értéktelenné senkit. Nem fogod ezt számokból megtudni, hogy ki milyen személyiség, és mi miért történt az életében. Az undorító, az az hogy embereket bármilyen szám alapján akarsz kategóriákba sorolni, mert lusta vagy odafigyelni arra hogy valójában milyenek, miket mondanak, miről mi a véleményük, és milyen események történtek az életükben.
2023. szept. 15. 18:05
 64/172 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg mindenki éljen úgy ahogy neki tetszik.

Szexelni jó. (Legalábbis állítólag) Szexeljen tehát mindenki úgy, és akkor, és annyiszor, ahogy akar!

2023. szept. 15. 18:06
 65/172 A kérdező kommentje:
Nem én sorolom kategóriába őket, mivel ez nem az én elméletem. Hanem ez egy közismert elmélet, szólás mondás. És nem véletlen, hiszen logikus és valós. És nyilván van sok szakítás, de az a nő döntése mégis hogy kit enged magába. Ezt neki kell tudnia jól felmérni, régen is így volt, manapság is így van. Ha valaki sok embert magába engedett, akkor sokat hibázott. És elpazarolta a nőiességét és a legfőbb értékeit. Lehet ez a jelen kor tragédiája hogy sok nő mostanság tagadja ezt, aztán majd idősebben döbben rá mit tett magával.
2023. szept. 15. 18:09
 66/172 A kérdező kommentje:
A nőgyűlölettől pedig igen távol állok. Nem is értem honnan jött pont ezt bedobni. Ha nőgyűlöletet keresel, inkább az Andrew Tate féle vonalat nézd meg. Ott folyik a tárgyiasítás, hogy minden nő annyit ér, amilyen jól szexel, és amilyen jól kinéz. Na az sokkal inkább nőgyűlölet. Ez a kulcsos hasonlat pedig az ellenkezője. Kár hogy nem érted.
2023. szept. 15. 18:12
 67/172 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem hibázott, ha volt több kapcsolata, és azok nagyon jók voltak, csak pl más országba költözés miatt, vagy bármi miatt megszakadt 1-2 kapcsolata. Attól azok még jó, és értékes kapcsolatok voltak. Akkor sem hibázott ha nem krvák és stricik a szülei, akik 18 évesen a fejébe verték hogy milyen emberek vannak, és van 1-2 ilyen pofáraesése amiatt, hogy azt hiszi az emberek jók. Akkor sem hibázott ha egy fájdalmas szakítás után van 1-2 olyan kapcsolata amit nem tud működtetni. Ezekkel semmi baj nincs. A baj azzal van, ha egy férfi a "magába enged" kifejezést használja arra, ami közös megegyezéssel jött létre. Inkább ne ásd el magad tovább kérdező, nem mindenki olyan görcs mint te vagy.
2023. szept. 15. 18:18
 68/172 anonim ***** válasza:
90%
Amugy javaslom, hogy menj be a HR osztalyra, es ott susd el ezt az okorseged, biztos dijjazni fogjak, egy ceges eljaras keretein belul. Vagy ha ott nem mered propagalni ezt a himsoviniszta dumat, akkor miert gondolod, hogy egy anonim forumon van ennek a helye?
2023. szept. 15. 18:19
 69/172 anonim ***** válasza:
92%

"Hanem ez egy közismert elmélet, szólás mondás. És nem véletlen, hiszen logikus és valós."

Melyik részét nem érted annak, hogy attól, hogy ismert, attól még baromság marad? Továbbá egyáltalán nem valós, mert marhaság?🤦‍♂️

2023. szept. 15. 18:26
 70/172 A kérdező kommentje:
Megint kiforgatod, én nem ezt mondtam. Ha véget ér 1-1 kapcsolat, az bőven belefér, és nem hiba. De egy nőnek ne legyen már minden héten másik pasija. Vagy ha igen, akkor az annyit is ér. Vállalja a következményeit! Kicsit fura nekem, mert kezd olyasmibe átcsapni a beszélgetés, mintha ti pontosan ezeket a fajta nőket akarnátok védeni? A hr-es példa meg végképp olyan amit nem tudok hova tenni. Vagdalkozás. Nyilván mindennek megvan a helye és az ideje, a hr az formális beszélgetés. Semmi köze a kettőnek.
2023. szept. 15. 18:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!