Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
Aki képtelen helyesen leírni a "tud" szót, azzal eleve szóba sem állok :D
Amúgy fszság.
#115 “Akiknek nincsenek érveik csak gyalázkodni tudnak, meg butaságokat harsogni, azok vitaképtelenek.”
Mondja az, aki egy kulcsnak képzeli magát 🤣🤡🤡🤡
Bp-en élek úgyhogy ez a "mindenki tudja hogy Gizike mekkora ringyó" effektus itt nincs. Nem tud senki semmit a másik előéletéről, akár szűzlánynak is hazudhattam volna magam minden egyes kapcsolatomnál. De nem tettem, és összejöttem egy olyan pasival aki szintén sok partneren volt túl. Most meg együtt vagyunk 9 éve, és még mindig bazi jókat szexelünk, mellette meg tervezgetjük a swingert is hogy legyen valami újdonság is néha. Mert nekünk a szex az csak szex. Király dolog de ennyi, nincs erkölcsi vagy spirituális vonzata. A kötődési elméleted pláne érdekes, de nem hinném hogy bizonyított (de muti ha van hozzá forrásod, lehet én tévedek). Pszichológiai tanulmányaim alapján a kötődési képességünket az határozza meg, hogy babaként és gyerekként hogyan kezeltek minket a szüleink. Ezt én pl néztem is párválasztásnál, hogy lehetőleg a srác is jól funkcionáló családból származzon.
Úgyhogy szerintem zsák a foltját. Biztos sok pasinál kizáró ok lett volna a több partner. De velük amúgy sem passzoltunk volna össze mert ez utal arra, hogy totál más az értékrendünk, ők kulcsok, én meg ember. Úgyhogy emiatt nem bánom hogy nem szorítottam össze a lábaimat a helyes csávók előtt.
Ha te kulcsnak érzed magad, akkor olyan lányt kell keresned aki meg zárnak érzi magát. De én nem érzem magam zárnak. Lehet, hogy más annak lát engem, de azzal nekem nincs dolgom. Tehát mindegy is a véleménye. Részemről az egyszerű tény az, hogy aki tetszett azzal szexeltem, most meg a szerelmemmel szoktam szexelni. Az, hogy mások mit gondolnak zárakról meg kulcsokról nem érint. Mintha neked a 70 éves, protkós Etelka néni magyarázná, hogy egyszerű tény, hogy aki GyK-en lóg péntek délután az csak lúzer lehet, és ezért sem ő, sem más nem akar majd veled összejönni a Hamvadó Őszirózsák idősotthonból. És az istenért nem tudnád vele megértetni hogy részedről ez egyáltalán nem is baj, sőt...
Amugy ha nem mondom el a partnerem ek h mennyi partnerem volt akkor honnan a fenebol fogja megtudni?
Egyszeruen nem tartozik ra h a multban mennyi es kivel szexeltem. Ezt hivjak maganeletnek amihez masnak nincs koze.
Ameg pont nem erdekel h a csajom mennyit szexelt elottem. A punci nem kopik el es nem tagul ki a sok szextol am! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!