Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
2023. szept. 15. 16:16
121/172 anonim válasza:
A pasiknak sem kellene akkor minden utba kerulo not megdugni...
A kettos merce mar nem divat!
122/172 anonim válasza:
Ha nem lenne igaz, nem lenne itt ennyi válasz...
123/172 anonim válasza:
#122 ostobaság. a kérdés provokatív, ezért van ennyi válasz. Nem minden, ami provokatív jelenti azt, hogy az igaz.
124/172 anonim válasza:
123! Ha "csak provokatív" volna nem lenne itt ekkora magyarázkodás.
125/172 anonim válasza:
#124 Ha kiírsz egy kérdést, hogy az evolúció hülyeség, az és hogy a Föld lapos, ott is nagy "magyarázkodás" kezdődne, ami szintén nem azért lenne, mert igazad van
126/172 anonim válasza:
125! Nem ezt tapasztaltam...pedig tudomány rovatba sokat járok.
Szerintem inkább az van, hogy sokaknak ez kellemetlen téma.
127/172 anonim válasza:
#125 nem kell tudományos kérdésnek lennie. Bármilyen józanésznek egyértelműen ellentmondó kérdésben ez lenne. Csak szemléletes példát akartam hozni.
128/172 anonim válasza:
"Ha nem lenne igaz, nem lenne itt ennyi válasz..."
Mondom, ide jár meghalni a logika, és a férfiak szúrnak bele kést naponta.
129/172 A kérdező kommentje:
#128 ezt a röhögéstől most majdnem felpontoztam. Nőtől hallani ilyet, hogy a férfiak logikáját szídja, ritka torz pillanatok ezek. Az egész kérdés arról szól, hogy ment itt a vagdalkozás, ferdítés, kifacsart logikázás, és engem gyalázás. És ennek ellenére mégse sikerült megdönteni ezt az állítást. Holott ha nem így lenne, szimpla logikával meg lehetett volna cáfolni! Na ez az egy, ami valamiért mégse sikerült. Mi következik ebből a logikus tényből? Várj segítek. Szóval az következik belőle, hogy igaz az állítás.
2023. szept. 17. 21:51
130/172 anonim válasza:
Amit írtál, igaz. De az emberek nem kulcsok meg zárak. Ezt érted? Nincs abban semmi racionalitás, hogy az embert egy tárggyal teszed egyenlővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!