Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az
alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
azért volt nagy ellenállás, mert provokatív a kérdés, nem azért, mert ennyi ember életére ilyen nagy mértékben kihatna.
2023. szept. 17. 22:30
142/172 A kérdező kommentje:
140 te egyre szimpatikusabbá válsz. A többiek felesleges ego kérdést csináltak belőle, és valóságtagadást. Nem értem mire jó az. Vagyis értem, csak abszolút butaság. És félrevezető, és álszent. Te legalább őszinte vagy, és őszintén is élsz. Igazából így már dupla köszönet jár neked. Nagy pillanatok ezek. Több magadféle nő kellene, jobb hely lenne a világunk. És ezt most teljesen komolyan mondom.
2023. szept. 17. 22:35
143/172 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget általában akkor szokták a férfiak felhozni, amikor az a sokat tapasztalt nő, nem akar velük is tapasztalni. Akkor gond. Ez inkább a férfiak törékeny egóját mutatja, semmi mást.
2023. szept. 18. 14:07
144/172 A kérdező kommentje:
Részben így van. Amikor adott egy rossz zár amit csomóan kinyitogattak már. És adott egy jó kulcs, ami sok zárat kinyitott már. És pont azt a rossz zárat nem tudja kinyitni a jó kulcs, mert valami irreálisan el van benne romolva. Valóban elég frusztráló lehet.
2023. szept. 18. 14:13
145/172 anonim válasza:
#144 egy pici részletet kiahygtál. A zár gondolkodik, és szabad akarata van. Ha nem akar valakinek kinyílni, akkor a kulccsal van gond.
2023. szept. 18. 14:39
146/172 anonim válasza:
tanulatlan barmok vagytok mind.. és ezért nem értitek :D a neurotransmitterek nem működnek.
A nők ezt azért nem ismerik el mert vagy válogatósak és azt hiszik feltörthetetlen zárak ők maguk itt a szívre gondolok :D vagy mindenkinek megnyílnak.. ők a lelkiszegények.. (szerintem) képtelenek egyedül boldogulni.. magukban lenni mindig valakinek támasztania kell őket.
én így értelmeztem. ÉS amelyik csávó mindenkit fel tud ismerni, megtalálni az igazi énjét az meg egy okos ember, és érti a nők nyelvét (ez lenne a "mesterkulcs" ) de ez ritka.
2023. szept. 18. 14:50
147/172 anonim válasza:
145! És mi van azzal a zárral, ami vinnyog neked, hogy nyisd ki, és utána haragszik ha azt mondod egy selejt, mert bárkinek kinyílik, ezért nem akarod te se nyitogatni?
2023. szept. 18. 16:44
148/172 anonim válasza:
#147 biztos vagyok benne, hogy nem vagy pótolhatatlan, és talál másik kulcsot, ami örömmel kinyitja
2023. szept. 19. 15:57
149/172 anonim válasza:
148! Az nekemnagyon oké, de attól még selejtes marad!
2023. szept. 19. 16:30
150/172 anonim válasza:
#148 szerinted. Ő szerinte meg sz@r kulcs vagy. Neki se lesz jó véleménye rólad, neked se róla. Hol a probléma? Miért zavar?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!