Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nő miért tagadja ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?

Figyelt kérdés

Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.

Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.

2023. szept. 15. 16:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/172 A kérdező kommentje:
76-os, 44-es, és 38-as hozzászólásomban a válasz. Lehet máshol is. Ez is beszédes tény hogy a többség csak ír és nem olvas. A legtöbb dologra már adtam logikus választ, és mégis újra és újra fel van téve. Pedig alap kellene legyen hogy olvasni és aztán válaszolni, vagy kérdezni. Anélkül csak vagdalkozás, találgatás.
2023. szept. 15. 19:34
 92/172 anonim ***** válasza:
38%
A kérdés bőven elég volt hogy tudni lehessen hogy miféle vagy és annak megfelelően bánni veled.
2023. szept. 15. 19:36
 93/172 A kérdező kommentje:
Férj, két gyerek, példás családi élet, miért is nem lepődtem meg. Ilyen alapon kérdezhetném én is hogy miért kellene elhinnem, hiszen akkor nem az oldalon gyalázkodnál, egy olyan tényt támadva ami egyértelmű. Szóval maradjunk annyiban amiért te látatlanba leincelezel embereket, cserébe én se hiszem el amit mondasz. Sőt a kis puffogó, dühös, sértett stílusod alapján sokkal inkább gondollak elhízott férfigyűlölő femcelnek, akinek túl magasak az elvárásai, és ezért a férfiakat gyűlöli. Megérte?
2023. szept. 15. 19:40
 94/172 anonim ***** válasza:
71%
#93 na mi van, tönkretett a sok hegyező? Értéktelen hímringyó
2023. szept. 15. 19:42
 95/172 A kérdező kommentje:
Bár várj, jobbat mondok. Te inkább megkeseredett, egyedül maradt 30-as 40-es nő lehetsz, így péntek este nagyon ráérve ilyenekre is. És azért is a gyűlölködés, mert igaz a kérdésben szereplő tény, már javában érzed. Csak próbálod elfedni, hogy nem ettől van ez az egész. Hanem a férfiak a hibásak, akiknek nem kellettél kapcsolatra. Szerintem egálban vagyunk, hanyagolhatjuk is ezennel a személyeskedést.
2023. szept. 15. 19:42
 96/172 anonim ***** válasza:
28%

#93 Kit gyaláztam? Milyen puffogás? Ne projektáld rám a nyomorod. Ezeket te csinálod, maga ez a kérdés is egy sértődött lúzer provokációja.

A lányok és a nők mellett mindig kiállok, a szemét férfiakat meg lealázom ahogy a csövön kifér. A gyerekeim kisfiúk, garantálom hogy nem ilyen szemétláda nőgyűlölők lesznek. Már eleve előnyből indultak: nem Magyarországon születtek.

További jó nők elleni fröcsögést, csak ne csodálkozz ha így maradsz. Meg a többi hozzád hasonló, mivel egyre több magyar lány és nő fog elmenni külföldre.

2023. szept. 15. 19:46
 97/172 A kérdező kommentje:
Tévedsz femcel / macskás szingli kislány, én senkit nem gyaláztam amíg te ide nem jöttél. Az meg külön vicces, hogy letagadod. Idézhetnék, te kezdted az egészet. Bemásoltad melyikek a kommentjeid, az összes sértegető bicskanyitogató, ami nagyrészt nem érv hanem a kérdezőt ért támadás. Előtted is volt pár beszólogató, én elengedtem, nem vagyok mérges senkire. Miért is lennék. Te viszont átléptél egy bizonyos határt, és azóta is folyamatosan ezt teszed. Szóval vess magadra. Az előző kommentedben meg végképp leleplezted magad, hogy elfogult femináci vagy. És semmi több. Bármilyen magasztos eszmét is próbálsz köré szőni.
2023. szept. 15. 19:53
 98/172 anonim ***** válasza:
81%
#97 te írsz ki egy hólt szexista kérdést, aztán feminácizol? Ennyire 0 önkritikád van?
2023. szept. 15. 19:57
 99/172 anonim ***** válasza:
72%

#97 mi a bicskanyitogató? Az hogy 10 oldalon mindenki kiröhög?

Amúgy sajnállak.. de nem válaszoltál arra hány évesen jutottál el idáig. Szomorú mindenesetre.

2023. szept. 15. 20:01
 100/172 A kérdező kommentje:
Elmondtam korábban hogy miért nem vagyok szexista. Veled ellentétben, aki totálisan férfigyűlölő. Szóval leírom még egyszer, bár nem érdemled meg. Én a fűvel fával szexelő férfiakat se tartom ugyanúgy sokra. És azt is leírtam, hogy nőknél ez különösképp problémás, mivel sérül a reputációjuk, a nőiességük, és még sok más is. Arról nem is beszélve hogy a kérdésben szereplő szólás mondás azért állja meg a helyét, mert a férfiaknak kell sikeresen felszedniük a nőt, aki pedig vagy magába engedi őket, vagy nem. Tehát férfi oldalról rengeteg energia és ügyesség kell hogy téged válasszon a nő. És persze tudás. Női oldalról pedig jóval könnyebb, mivel inkább passzív szerep, és a jól választás lenne a lényeg. Női oldalról nem akkora dicsőség a szex, csak engednie kell magát. De nem lehet olyannal értelmesen beszélni, aki annyira nem tiszteli a másikat hogy elolvassa amit ír. Csak szídalmazza, idegbeteg módjára, tudatlanúl. Galambbal a sakk a veled való beszélgetés.
2023. szept. 15. 20:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!