Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az
alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
Érdekes a női elme. Amit racionálisan kéne szemlélni, ott érzelmileg nézitek. Ahol pedig érzelmileg kéne, ott racionálisan? Írtam már hogy ez egy metafóra. Absztrakt, átvitt értelemben kell nézni, nem racionálisan. És mint hasonlat, elég jól megállja a helyét. Levezettem már többször is miért, és nem sikerült megcáfolni. Fáradt vagyok, nem akarom magamat ismételni.
2023. szept. 17. 21:59
133/172 anonim válasza:
"Absztrakt, átvitt értelemben kell nézni, nem racionálisan. És mint hasonlat, elég jól megállja a helyét."
Attól még egy szar metafora marad és nem állja meg a helyét. Ezt hiába csavargatod.
2023. szept. 17. 22:02
134/172 anonim válasza:
Mert nincs mit megcáfolni. Nem logikus, amit írsz. Csak egy vélemény. Te így látod a világot. Szexista vagy, ezt magyarázod egy ratyi példával. Értjük. De logika továbbra sincs benne.
Átvitt értelemben ugyanennyi értelme van a ceruza + hegyező metaforának.
2023. szept. 17. 22:03
135/172 A kérdező kommentje:
Ti csavargatjátok, csak épp feleslegesen. Pont ez a lényeg. Ha ennyire egyszerű és sz@r metafóra lenne, akkor sikerült volna megcáfolni tényekkel. Nem sikerült azóta se. Nincs ezzel baj szerintem. Nem lehet mindig győzni. Fogadjátok el. Meg nektek nincs túl jó memóriátok, nem igaz? Vagy háromszor már biztos írtam erről a hegyezősről is. Én olvaslak titeket és arra reagálok, ti engem nem, és bedobáltok mindent. Nem túl előremutató praktikák ezek. És nem csak egy vélemény, nem az én véleményem. Ez egy közismert tény és szólás mondás. Amit valami okból kb az utóbbi 10 éve próbálnak a nők eltörölni, hiteltelenné tenni. Előtte nem ágáltak ellene, érdekes módon. Mert tudták és elfogadták hogy igaz.
2023. szept. 17. 22:09
136/172 anonim válasza:
Tudod mit. Akkor az állítás igaz. A "társadalom"egy része = maradibb gondolkodású egyének szerint tényleg így van. Mondjuk pont nem érdekel, ugyanúgy fogom élni az életem holnap is mint tegnap, szexelek sokat és boldogan. Remélem, Te is jobban fogsz aludni most, hogy ez tisztázódott.
2023. szept. 17. 22:11
137/172 anonim válasza:
Van erre valami bizonyítékod, hogy a nők ezt elfogadták? Mert én 20 évvel ezelőtt is tudtam, hogy csak szexista, örökszűz lúzerek nyugtatgatják ezzel magukat.
Megint beleszúrtál a logikába: ez nem tény. Bizony, sok vesztes gondolja ezt így. Attól még nem lesz tény.
2023. szept. 17. 22:13
138/172 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is remélem hogy kellemeset és sokat fogsz szexelni, és boldogan. Én eddig se voltam ellenetek, az ellenségeskedés ellenére amit néha kaptam. Örülök hogy végül elfogadtad az állítást, fontos pillanat ez. És jól látod, valóban nem hat ki az életedre. Ezért is volt fura a nagy ellenállás. Többek között ezért is.
2023. szept. 17. 22:17
139/172 A kérdező kommentje:
137 te meg annyira bután vagdalkozol ismét, rossz látni ezt. Az hogy te tudtad, az semmit nem jelent. Nem érvényteleníti hogy mit hiszel. És azért is tévedsz, mert már volt ilyen érv, és írtam miért hibás. Ez miért az örök szüzek mondása lenne? Magukat oltanák vele. Ők rossz kulcsoknak számítanának a mondás szerint. Nem. Ez a jó kulcsok mondása. Vagy az olyan kulcsoké, akik tudnak zárakat kinyitni. Mert az teljesítmény. Ellenben a lakattal, ami kinyílik ha kinyitják. Az már kevésbé munka és dicsőség.
2023. szept. 17. 22:21
140/172 anonim válasza:
136 vagyok, eddig nem kommenteltem ide, de nekem 8, én elfogadom. Idéznék egy színészt"Akik egész életüket azon kattogva élték le, hogy mások mit fognak szólni, azoktól kérdrzem:Végül mit szóltak?" Én ennek jegyében élem az életem. Túl rövid az élet, hogy ahhoz igazítsam, hogy Feri bácsi szerint gáz ha x fiú helyett y-al voltam és hasonlók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!