Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nő miért tagadja ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?

Figyelt kérdés

Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.

Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.

2023. szept. 15. 16:16
 161/172 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, ha szűzként nem állnál ki a hasonlat mellett, akkor azt jelenti, hogy a hasonlat csak akkor igaz, ha éppen neked kedvező?

Azt hittem, a tények mindig tények, függetlenül attól, hogy nekünk kedveznek-e vagy sem.

2023. szept. 20. 11:06
 162/172 A kérdező kommentje:
Te nem érzed ez mennyire butaság, vagy csak fogást próbálsz találni rajtam? A hasonlat akkor is igaz lenne, viszont akkor nem hirdetném. Ahogy most is igaz, annak ellenére hogy sok nő tagadja. Mert kínosnak és korlátozónak élik meg saját magukkal kapcsolatban. Értem én, semmi baj. De attól hogy valakinek valami nem tetszik, még nem lesz kevésbé igaz. Én se megyek oda valóságtagadni olyan kérdésekbe, ami engem sért, holott pl igaz állítás. Nem lennék valami okos, ha úgy tennék.
2023. szept. 20. 11:20
 163/172 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínűleg más erkölcsi normák alapján működünk. Én akkor is kiállok az igazság mellett, ha az nekem nem kedvező.

Pl. ha bevezetnének egy olyan szabályt, hogy legyen női kvóta a magas és jól fizető pozíciókban, ez nekem kedvező lenne, mert nő vagyok és nagyobb eséllyel jutnék olyen pozícióba, még akkor is, ha esetleg akadnak nálam alkalmasabb férfiak. Viszont én ezt nem tartom igazságosnak, férfiak elleni diszkriminációnak érezném, ezért kiállnék a számomra kedvezőtlenebb opció mellett (vagyis hogy töröljék el ezt a szabályt).

2023. szept. 20. 12:08
 164/172 A kérdező kommentje:
Ha valóban így gondolod és így is tennél, az dicséretes. Viszont az nem egy általános törvényszerűség lenne, mint pl ez a mondás, amiről szól tényről. Hanem egy speciálisan kreált, igazságtalan helyzet. Kicsit más a példád. De ha pl bevezetnék az első éjszaka jogát, én is kiállnék ellene. Holott se nő nem vagyok, se házasodni nem tervezek. Inkább ehhez hasonló ebben a formában.
2023. szept. 20. 12:19
 165/172 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező hagyd már abba ezt az ostoba metafora védését. Lehet, hogy te egy kulcs értelmi és érzelmi szintjén vagy, de nem vetíthetsz ki komplex szociális jelenségeket tárgyak használatára, mert számos változót és faktort ignorálsz.
2023. szept. 20. 14:23
 166/172 anonim ***** válasza:
37%
tegnap kinyitottam pár zárat a kulcsaimmal mmm jó volt :D
2023. szept. 20. 14:56
 167/172 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező tudod, hogy van a mondás? Egy ceruza, amit nagyon sokszor megfaragnak az egyre kisebb és kisebb lesz, végül teljesen elveszíti az értéket és senkinek nem kell már.
2023. szept. 21. 20:31
 168/172 A kérdező kommentje:
Mindent elmondtam amit elmondani lehetett. Többet már nem bírok hozzátenni. 165 167 már volt itt ezekről szó párszor. Keressétek vissza a válaszom bátran! Köszönöm a támogató üzeneteket, privátokat, illetve további fondorlatos zárnyitást kívánok minden jó kulcsnak. Zárak, ti pedig emlékezzetek szavaimra.
2023. szept. 21. 21:29
 169/172 anonim ***** válasza:
75%
"Zárak, ti pedig emlékezzetek szavaimra." Megfaragott ceruza nem tárgyak vagyunk. Másrészt mi az, hogy emlékezzünk a szavaidra? Hülyeséget nem lehet komolyan venni.
2023. szept. 21. 21:36
 170/172 anonim ***** válasza:
78%

Lefaragott ceruzacsonk, emlékezni fogunk rád 😌

Bár úgy gondolom te csak vágysz a faragásra.

Puszi: egy zár amit nem a hozzád hasonlók nyitnak.

2023. szept. 21. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!