Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az
alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?
Figyelt kérdés
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
Nem lehet ugyanaz érvényes mindenkire, tetszik vagy sem, de nemi szerepek vannak. Ezt el kell fogadni. Nem a nő fogja becserkészni a férfit, hanem fordítva. Nem értem ez miért lenne sovinizmus.
2023. szept. 15. 17:02
42/172 anonim válasza:
Látszik, hogy korlátolt vagy, kérdező... 🤦♂️
Arra akartunk rávilágítani (amit egy óvodás is megértett volna, csak te nem, ezért elmagyarázom neked), hogy a kulcsos szöveg épp úgy hülyeség, mint a 14-es példák. Egyik sem igaz mondás, a kulcsos sem! Az emberek összetettebb személyiségek, minthogy ilyen metaforákkal nyilvánitsunk ki róluk bármilyen "frankót".
Most már tiszta?🤔
2023. szept. 15. 17:04
43/172 anonim válasza:
"Hiszen ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs. Nem is értem mit lehet ebben ennyire tagadni." --> szerintem senki nem tagadja, hogy ez a kulcs nagyon jó. Viszont azt tagadjuk, hogy ez a metafora ráhúzható férfira és nőre. Miért, csak azért mert ezt mondják régóta? Attól hogy az emberek mondogatnak valamit még nem lesz automatikusan igaz. Azt is mondták régen, hogy a Föld lapos, mégsem igaz..
2023. szept. 15. 17:04
44/172 A kérdező kommentje:
Pedig a ceruzás és kandallós példa is pont hogy elég jó volt. Elkopik, és ugyanúgy metafóra. Ha valakinek te vagy a századik nője, nem fog ugyanolyan őszinte és valódi szeretettel szeretni, mint ami az első pár alkalommal megvolt. A túl sok partner mindkét nemnek árt. De a kérdésben szereplő állítás nem is erről szól. Hanem arról, hogy kinek nagyobb dicsőség, ha fel tudja szedni a másikat. És kinek nagyobb szégyen, ha több partnerrel volt együtt.
2023. szept. 15. 17:07
45/172 anonim válasza:
Miért lenne bárkinek is szégyen? Nem szégyen senkinek. :)
2023. szept. 15. 17:18
46/172 anonim válasza:
Egyszerűen azért, mert míg a zárnak az a feladata, hogy csak egy tudja kinyitni, a nőknek nincs ilyen feladata, ergo nem jó a metaforád.
Oké, nőként könnyebb egyéjszakást találni, kevésbé dicsőség, de miért lenne egyenesen negatív dolog ez? Ennyi nekem ami miatt tagadom.
És ezt úgy mondom, hogy egyetlen szexpartnerem volt életem során, akivel jelenleg is boldogan élünk együtt.
2023. szept. 15. 17:20
47/172 anonim válasza:
Mert a férfiak nem kulcsok, és a nők nem zárak. Ilyen alapon te inkább radiátor vagy, a barátnőd meg kondenzációs kazán.
2023. szept. 15. 17:21
48/172 anonim válasza:
Engem undorít ha egy férfinek úgy volt sok partnere, hogy ő akart mindig újakat. Ha mondjuk sokszor kidobták és úgy jött össze sok az nem zavar, csak ha ő olyan hogy nem tud kötődni, nincsenek érzelmei, az meg pláne ha képes érzelmek nélkül csak szexelni.
2023. szept. 15. 17:27
49/172 A kérdező kommentje:
A metafóra nem az enyém, ez egy közismert tény. És jó az irány hogy csak egy kulcs tudná kinyitni, pontosan egyfajta kulcs, igen. Ami bele való és hozzá illik, a többi nem. Na most ebből a kulcsból lehetnek másolatok is, több különböző embernél. Ők is kinyithatják, jogosultak rá. De azért ne mindenféle jöttment nyithassa már ki. Akkor semmi értelme a zárnak, és a jó kulcsnak se sok. Ha egy zárat minden egyes kulcs ki tudd nyitni, akkor az egy nagyon rossz zár.
2023. szept. 15. 17:27
50/172 anonim válasza:
A pasiknak mindegy kiben hany kulca járt már azert virágzik a prostitúció is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!