Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nő miért tagadja ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?

Figyelt kérdés

Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.

Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.

2023. szept. 15. 16:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/172 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki úgy él, ahogy akar és nem kellene beleszólni egymás életébe. És tökmindegy, hogy az illető nő vagy férfi. Tehát egyáltalán nem logikus tény, csupán hímsovinizmus.
2023. szept. 15. 16:31
 12/172 A kérdező kommentje:
De ne rám legyetek mérgesek amiért ez így alakult ki. 9-es azért lehet így mert egy nőt minél több férfi megkaphat, annál lentebb kerül az értéke. Férfiaknál meg fordítva van, hiszen ha annyi nőt meghódított, és ezt a szót kiemelném, na akkor valamit tud. Ha ennyi nő van érte oda.
2023. szept. 15. 16:32
 13/172 anonim ***** válasza:
91%

12

Nem kisfiam! ÉN kaphatom meg a férfit! Ez egy kolcsonos dolog te f*sz!

2023. szept. 15. 16:34
 14/172 anonim ***** válasza:
92%

A férfiak miért tagadják le azt az alapvető egyszerű és logikus tényt, hogy az a hegyező ami sok ceruzát ki tud hegyezni az egy jó hegyező, míg az a ceruza amit sokszor kihegyeznek elkopik, és egy idő után használhatatlan lesz?

Vagy miért tagadják azt a logikus tényt hogy az a kandalló amiben sok fahasábot elégettek hasznos, míg a fahasáb egy használat után feleslegessé válik?

Vagy miert tagadják azt a nagyon egyszerű tényt hogy emberek vagyunk, nem pedig kulcsok, zárak, hegyezők, ceruzák, kandallók és fahasábok?

2023. szept. 15. 16:36
 15/172 A kérdező kommentje:
Ez valami újfajta hozzáállás 13-as? A férfi kapja meg a nőt, nem pedig fordítva. Vagy te hogyan szoktad megkapni a férfit, hogyan küzdesz meg érte nőként? Nem kell sértegetni és csúnyán beszélni, én se bántottalak téged.
2023. szept. 15. 16:37
 16/172 anonim ***** válasza:
91%
Ez a buta közmondás azért lenne igaz, mert te ezt mondod?
2023. szept. 15. 16:37
 17/172 A kérdező kommentje:
Mindenki mondja, és azért igaz mert logikusan így van. Korábban levezettem az első oldalon hogy miért.
2023. szept. 15. 16:39
 18/172 anonim ***** válasza:
89%
Átlagos külsejű, antiszoc nőkènt nem kapok èn semmilyen fèrfit, mìg egy ronda, de barátkozós fèrfi simán kefèl. De okoskodj csak fèrfikènt, hogy mi nők kivel tudunk szexelni.
2023. szept. 15. 16:39
 19/172 anonim ***** válasza:
90%
17-ki az a mindenki? Én még senkitől sem hallottam. Kérlek, linkelj olyan véleményt, amit arról szól, hogy ez egy társadalmilag elfogadott vélemény. Gyakoriság incelek véleménye meg nem ezt jelenti.
2023. szept. 15. 16:41
 20/172 anonim ***** válasza:
0%
18! Mert nem akarsz!
2023. szept. 15. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!