Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nő miért tagadja ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért tagadja ennyire hevesen és indulatosan az alábbi alapvető és egyszerű, logikus tényt?

Figyelt kérdés

Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.

Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.

2023. szept. 15. 16:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/172 anonim ***** válasza:
90%

15

Azt írod, "akármikor kapnék szexet"

Ez így van! Csak elfelejted, hogy selejtes, minőségtelen a semmirevaló, ocsmány pasiktól! Azzal mit kezdjek? Olyannal viszont szívesen szexelek, alkalmi jelleggel is, aki tetszik! Nem küzdök! A jól kinéző pasiknál kezdeményezek is. Kozos meg egyezésen alapul. Ugy írod ezt, mintha nekem nem lenne alap, hogy elvárom azt, hogy nekem is jó legyen, en is igyanúgy élvezzem. Mintha az a pasi beleegyezése nem is kéne...

2023. szept. 15. 16:43
 22/172 A kérdező kommentje:
Linkeljek? Azért az élet nem csak az internetből áll ám! Én ezt a baráti körömben is hallom rendszeresen, a munkahelyen is, de igazából bárhol máshol is elfogadott tényként. Multkor szomszéddal beszélve is ő maga példálózott ezzel, én meg bólogattam rá hiszen így van.
2023. szept. 15. 16:43
 23/172 anonim ***** válasza:
88%
22-az meg mindig csak egy pici szelete a világnak, nem mindenki. Sőt, nagyon messze van a mindenkitől. Felőlem szkennelt doksit is feltolthetsz bizonyitekkent:-) de amíg nem tudod igazolni, hogy ez egy széles körben elfogadott vélemény, addig ne mondd, hogy mindenki. Tehát nincs is miről beszélni.
2023. szept. 15. 16:45
 24/172 anonim ***** válasza:
88%

22

Tehát ha a nő is élvezni akarja a szexet, sokszor, az egy nagyon rossz zár??? 😳 mert ezt írod

2023. szept. 15. 16:45
 25/172 A kérdező kommentje:
Hát attól még kapnál 21-es, csak nem olyat aki neked is megfelel. Szerintem jól teszed hogy nem állsz össze akárkivel szexelni, hiszen csak rontana a helyzeten. Viszont pl ronda és béna férfiak gyakran egyedül maradnak, és még alkalmit se kapnak. Ez legyen az ő bajuk, csak tényként mondom. Mert ők nem jó kulcsok, és semmilyen zárat nem tudnak kinyitni.
2023. szept. 15. 16:46
 26/172 anonim ***** válasza:
92%

"Szóval egy nőnek nem dicsőség szexelni, bármikor összehozhatja, mindig találni fog rá partnert. Ha túl sokszor megteszi, akkor sokak szerint olcsó és rossz lesz. A férfiak meg kell küzdjenek ugyanezért a szexért, hogy ők legyenek a befutók. Ezért dicsőség nekik ha összejön."

Kérdező, egy középosztálybeli európainak nem dicsőség vizet innia. Egy afrikai kisgyereknek meg lehet, hogy meg kell küzdenie, hogy ivóvízhez jusson. Ezért neki dicsőség, ha összejön.

Akkor most az előbbinek szégyellnie kéne, hogy ivóvízet fogyaszt, esetleg le is kéne mondania róla? 🤔

Értem, a szex nem létszükséglet, mint az ivás, tehát nem halsz meg, ha nem csinálod. Mondhatnám azt is, hogy te eljuthatsz heti 1x moziba, mondjuk az indiai gettóban élők meg nem juthatnak el. Tehát nem nagy szám, nem dicsőség, hogy ha eljutsz heti 1x, de egyébként kellemes, és szeretsz oda járni. Akkor most ne csináld csak azért, mert neked ez könnyen megszerezhető, másnak meg nem?

Nem értem...?

2023. szept. 15. 16:47
 27/172 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy béna közmondás, nem alapvető tény.
 28/172 A kérdező kommentje:
24-es dehát én nem ezt írtam, miért mondod hogy ezt írtam? Hanem hogy kinek nyitja meg magát, hány embernek és milyen gyakran. Attól lesz rossz zár, ha túl sokaknak, vagy épp bárkinek.
 29/172 anonim ***** válasza:
86%

#15 Ha valakiért "küzdeni" kell, az csak sima zaklatás. Vagy egyből megy a szimpátia mindkét oldalról, vagy felesleges, sőt, pofátlan a nyomulás.

De még a te """logikád""" alapján is.... A férfi mi alapján dönti el, hogy melyik nőnél próbálkozik be? Van az országban vagy 4millió nő, szóval először valamivel csak fel kell keltenie a nőnek a férfi érdeklődését. Nem a férfi "küzdelmével" kezdődik a kapcsolat, hanem a nőével, hiszen neki kell először érdekessé/vonzóvá tennie magát, különben egy férfi sem akarna nyitni nála. Vagy nem így van? Igénytelen ösztönlények vagytok, akiknek minden külső-belső tulajdonság mindegy, csak lyuk legyen a nő lábai között? Na, melyik igaz??

Azt meg külön bírom amikor valaki valami full degradáló/dehumanizáló fszságot mond, amivel egy másik embert teljesen értéktelennek minősít, de ilyenkor is a rossz, aki nem szépen megfogalmazva válaszol neki. Önkritika nullllllaaaaaa😅

2023. szept. 15. 16:48
 30/172 A kérdező kommentje:
De a moziba járás eléggé más. A moziba járástól nem fognak összesúgni a hátad mögött, és nem fogja az értékedet se rombolni nőként. De élőben ti nem szoktatok ezekről a dolgokról beszélni? Nem értem. Mert itt páran úgy adják elő, mintha sose hallották volna ezt a dolgot. Komoly előítéleteket kap az a nő, aki már a fél városnak megvolt. És ez rombolja az értékét és a hírnevét is.
2023. szept. 15. 16:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!