Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, létezik olyan, hogy valaki arra izgul, hogy megerőszakolják? Ha igen, mi az oka? Azt olvastam, hogy van olyan erőszakon átesett lány, aki utána már igényli ezt a szexet. Lehetséges?

Figyelt kérdés

2023. máj. 22. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:

66:

Ha már így kimondtad, és egyáltalán nem pontoztak le, részletezhetnéd egy kicsit. Hogy történt? Bementél a ferfibe, mert ott nem volt sor?

nov. 8. 10:09
 72/74 anonim ***** válasza:
66%

jaj köszönöm hogy tényleg nem, ez újdonság :'D

Lényegében volt egy "előtér" ahonnan két oldalt volt a női és a férfi. a női tele volt, állt a sor bent, így inkább az előtérben várakoztam míg kijönnek páran, mert már viszonylag vége volt a bulinak. Ekkor a férfiból kijött valaki, hátulról befogta a szám és a hajamnál fogva behúzott :D a többit szerintem el tudjátok képzelni. biztos közrejátszott az alkohol is hogy szinte nem is ellenkeztem

nov. 8. 18:20
 73/74 anonim ***** válasza:

72:

Köszi!

Ellenkeztél? Egy ponton túl feladtad?

nov. 9. 00:16
 74/74 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért szeretem, mert az a mániám hogy a férfi nagyobb és erősebb nálam, ezért ténylegesen bármelyik pillanatban ha úgy dönt akkor véghez is tudja vinni.
nov. 20. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!