Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, létezik olyan, hogy valaki arra izgul, hogy megerőszakolják? Ha igen, mi az oka? Azt olvastam, hogy van olyan erőszakon átesett lány, aki utána már igényli ezt a szexet. Lehetséges?

Figyelt kérdés

2023. máj. 22. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
88%

60:

Ennyi 💁🏼‍♀️

aug. 23. 16:21
 62/74 anonim válasza:
77%
60 , ennyi erovel azt mondod hogy barmelyik gyerek vagy no szerette hogy megeroszakoltak, csak mert pld neked tetszik az az ember
aug. 31. 01:00
 63/74 anonim ***** válasza:
100%

62

nos ... valami olyasmi, igen. tudom, nem divat ezt így nyíltan elismerni, de nagyjából így működik.

na meg nem csak arról van szó hogy nekem tetszik-e vagy sem, hanem léteznek objektív tényezők. nyilván neked se újdonság, hogy X és Y srácért rajonganak a csajok, sorba állnak értük, míg másokért nem.

szept. 2. 15:03
 64/74 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon felizgat. Volt is mar hasonloban reszem, eletem legjobb szexualis elmenye volt.

Az okat nem tudom, 10-12 eves korom ota ennek a gondolata izgat fel.

21/N

szept. 19. 09:29
 65/74 anonim ***** válasza:
32%
Mi volt az a hasonló, amiben részed volt?
szept. 19. 13:19
 66/74 anonim ***** válasza:
88%
Nem szeretem leirni, mert mindig lepontoznak :’) de lenyegeben egy szorakozohely mosdojaban elkaptak es megszoptattak. Behatolas nem tortent, szoval ezert nevezem csak hasonlonak
szept. 19. 13:30
 67/74 anonim ***** válasza:
79%

En igen

De csak játékból

szept. 27. 07:08
 68/74 anonim ***** válasza:
73%

66

Pedig ez nem is olyan vészes. Úgy értem, nem olyan ritka esemény egy szórakozóhelyen, se fiú-lány se fiú-fiú felállásban.

szept. 27. 11:06
 69/74 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
66# 100% 🙂
nov. 8. 10:04
 70/74 érdeklődő35 ***** válasza:

Nekem volt barátnőm, akit megerőszakoltak... Magától a megerőszakolástól rettegett, de az erőszakosabb, fenekelős, bilincsezős szexet igényelte....

Egy közös barátnőnk meg direkt szerette volna ha megeröszakolják, és olyan környékeken járkált, aminek ilyen híre volt. Sose történt vele semmi... Maradt s kapcsolati kemény bdsm nél

nov. 8. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!