Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik férfi és férfi között nemi erőszak? Az egyik annyival erősebb, hogy egyedül leteperi és úgy?
Nem csak börtönökben történik meg.
Egyébként nem kell letepernie, ugyanúgy drogot is csempészhet az italába, stb.
Sok esetben az elkövetés csoportosan történik. Szóval egy vagy két ember lefogja az áldozatot, a harmadik pedig ezalatt megrakja. Rosszabb esetben még cserélnek is, és a többiek is végigmennek rajta, akkor meg a másikak fogják le közben.
De amúgy a többi válaszolónak abban igaza van, hogy az erőszak nem feltétlenül ilyen fizikai kényszerítéssel történik. Igazából az egyéb módszerek még gyakoribbak is, amikor az áldozatot leitatják mondjuk előtte, vagy folyamatos nyomással, pszichikai ráhatással érik el, hogy megtörjön, és belemenjen a dologba.
Simán lehet ilyen, én is azokat a fiúkat szeretem akiknél nyilvánvalóan fizikailag erősebb és úgymond ezekben az erőszakosabb dolgokban is tapasztaltabb vagyok, annyi hogy én nem tudnék bántani ok nélkül vagy ilyen szemét okból senkit.
középiskolába volt egy osztálytársam egy kis lányos,zárkózottabb srác akit kifogtak páran és kb már ódáig ment a dolog hogy öltözőbe le akarták szopatni és azt már nem bírtam elnézni, úgyhogy megvédtem, de ha nem vagyok ott simán megteszik, lélekbe se tudott volna meg fizikailag se ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!