Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik az országban keresztén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az országban keresztény-meleg közösség?

Figyelt kérdés

Olyan közösségre vagy csoportra gondolok, akik szerveznek összejöveteleket, istentiszteletet.

Annyira jó lenne egy olyan közösség része lenni, ahol elfogadják az Urat, egymást, és azt hogy a legfontosabb kincs az maga a szeretet, közösen beszélnek az igékről, egymás történeteiről, bizonyságtételeikről, és akár zenélnek-énekelnek, imádkoznak.

Tudom, elég nehéz a kérdésem, még jómagam sem értem pontosan miért tettem föl ezt a kérdést pontosan itt, de hiszem, hogy lesz értelme.

2020. szept. 23. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Önellentmondás lenne. Valaki vagy keresztény vagy meleg életet él.

A hajlam az más.

2020. szept. 23. 22:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezzel nem teljesen tudok egyet érteni kedves első, nem hiszem hogy választható az, hogy valaki meleg vagy hetero életet él. Az egyiket éli mert olyan amilyen, amilyennek született és kész. Persze nyilván lehet ellene menni, de az csupán nem más mint önmagad nem elfogadása. Ami pedig természetellenes és romboló. Romboló tud lenni mint testben mint szellemben mint lélekben.

Keresztény családban születtem, nagyon sok taníttatást kaptam, amiért hálás vagyok a szüleimnek és Istennek és elfogadom, hogy ő létezik és azt hogy nagyon sokszor fogta a kezem és kísért a helyes úton.

Ebben az esetben mi vagyok? Nem vagy-vagy vagyok, hanem egy teljes egész, ki boldog és békében él önmagával és Istennel.

2020. szept. 23. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Bebaszna
2020. szept. 23. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen, létezik. Egyetemen az egyik csoporttársam járt hozzájuk kutatni, abból írta a szakdolgozatát, megkeresem neked amit tudok és elküldöm priviben, ha megtalálom. De biztosan tudom, hogy van ilyen.
2020. szept. 24. 00:14
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Írd be a gugliba: öt kenyér.
2020. szept. 24. 03:50
 6/9 anonim válasza:
96%

És ők akkor a meleg mennybe kerülnek? Tán a bibliában úgy van említve, hogy förtelmes Isten előtt az ilyesmi.

Járj a rendes istentiszteletre, ha nem gyakorlod azt, hogy más férfiakat raksz meg, akkor nem szólhat senki egy rossz szót sem. Ha pedig szeretnél ilyen kapcsolatba élni mégis, csak időpocsékolás a hit.

De amúgy úgy is kiderül majd mi a helyzet, miután meghaltunk, csak türelem.

2020. szept. 24. 07:29
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

A Biblia rengeteg hazugsága között, van igaz mondata is amit meghagytak a gnosztikus bibliábol.

Ott ez van - istent nem találod kőből épített templomokban.

Benned él,

Ne imádj bálványokat, ami egy szent kép, egy feszület.

Foglalkozz magaddal ott van isten benned.

Nem a papokban akiket megdugtam, és másnap kiálnak a pódiumra és saját magukat arconköpik és bűntudatban élnek.

2020. szept. 24. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem keress egy szimpla meleg közösséget. A kereszténység az istenével együtt nem való sem a hálószobába, sem a szerelmi életbe.
2020. szept. 25. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Mozaik.
2021. dec. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!