Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párkapcsolat szex nélkül,létezik ilyen?
Tehát 2 pasi,aki szereti egymást,de nincs köztük szex.
Érdemesebb ilyesmivel próbálkozni?
Én úgy érzem,hogy a testiségre nem lehet alapozni semmit.
Idővel úgy is változunk,ellaposodik a szex.
Ha meg valaki jól tartja magát,akkor az igényelni fogja azt is,hogy másokkal legyen,kalandozzon.
Csak erre alapozni egy kapcsolatot,szerintem esélytelen.
Szerintem a heterók nagy része sem szexel idővel,hanem úgy élnek,mint két barát együtt.
Én így éltem 5 évig párkapcsolatban, bár orális szex néha azért volt. Viszont nekem fontosabb volt a személyisége, mint a szex. Nekem megért ennyi áldozatot. Bár én úgy vettem észre, hogy nagyon sok kapcsolat egyoldalú. Tehát csak egyik fél enged és hoz áldozatot a másikért. Emiatt is lett vége nálunk. Kölcsönös önzetlenség, őszinteség és bizalom a hosszú kapcsolat titka. Bele kell vinni új dolgokat, utazni stb, és nem lesz semmi gond.
Szóval igen, lehetséges anélkül is kapcsolat, de csak úgy, ha az mindkét félnek megfelel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!