Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párkapcsolat szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párkapcsolat szex nélkül,létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Tehát 2 pasi,aki szereti egymást,de nincs köztük szex.

Érdemesebb ilyesmivel próbálkozni?

2020. nov. 1. 00:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Persze
2020. nov. 1. 00:36
 2/11 BB_ ***** válasza:
61%
Nekem ez elképzelhetetlen. A szex egy alapvető emberi szükséglet. Sőt, az érzelmeket is elmélyíti.
2020. nov. 1. 02:45
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen.
2020. nov. 1. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. nov. 1. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
#2 Egy húsimádónak is elképzelhetetlen a vegánizmus, vegetarianizmus, mégis léteznek.
2020. nov. 1. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút létezik.
2020. nov. 1. 11:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem,hogy a testiségre nem lehet alapozni semmit.

Idővel úgy is változunk,ellaposodik a szex.

Ha meg valaki jól tartja magát,akkor az igényelni fogja azt is,hogy másokkal legyen,kalandozzon.

Csak erre alapozni egy kapcsolatot,szerintem esélytelen.

Szerintem a heterók nagy része sem szexel idővel,hanem úgy élnek,mint két barát együtt.

2020. nov. 1. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ellaposodás a két személyen múlik. Azért nem gondolom hogy ez egy egészséges hozzáállás egy adott személyhez akivel párkapcsolatban vagy, és magához a kapcsolathoz sem. Gyakorlatilag mind az embert mind a kapcsolatot leírod előre teljesen.
2020. nov. 1. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én így éltem 5 évig párkapcsolatban, bár orális szex néha azért volt. Viszont nekem fontosabb volt a személyisége, mint a szex. Nekem megért ennyi áldozatot. Bár én úgy vettem észre, hogy nagyon sok kapcsolat egyoldalú. Tehát csak egyik fél enged és hoz áldozatot a másikért. Emiatt is lett vége nálunk. Kölcsönös önzetlenség, őszinteség és bizalom a hosszú kapcsolat titka. Bele kell vinni új dolgokat, utazni stb, és nem lesz semmi gond.

Szóval igen, lehetséges anélkül is kapcsolat, de csak úgy, ha az mindkét félnek megfelel. :)

2020. nov. 1. 12:57
 10/11 Dorci1999 ***** válasza:
100%
Miért ne létezhetne melegek között, mikor heterók között is létezik?
2020. nov. 2. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!