Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amikor tudatosan párkapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor tudatosan párkapcsolatot keresel, mit teszel?

Figyelt kérdés

Pl regisztrálsz nyilván társkeresőre, PlanetRomeo, Tinder stb

Jól kitöltött profil és fotók.

De pl mi alapján döntöd el kinek válaszolsz azok közül akik tetszenek?

Mennyi időn belül esik meg a személyes tali?

Milyen programokat szervezel?

Hogy igyekszel kiszűrni azokat, akik az idődet rabolják?

És milyen programokkal igyekszel jobban megismerni őt?

2020. okt. 24. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Ez mind szép, ahogy a sorrendet leírod,de mivel a többség gyáva,lelkileg ingatag, vagy kamus, ne nagyon számíts arra, hogy belátható idő alatt találkozás lesz. Nemhogy közös program...

Egyszavasoknak ne is írj vissza.

Aki elkezd beszélgetni és köddé válik, bunkó módra,akárhány éves is, többé ne állj vele szóba.

Van egyébként itt is az utóbbiból,bő választékban.

Programokon nem , vagy nem mindig lehet kiismerni. Volt egy párom, akit két év alatt sem tudtam kiismerni...

Pedig vele éltem. Koppantam is egy akkorát miatta,hogy ihaj...

Szóval, bízz a jóban,de ne legyél naiv és ne higgy el mindent !

Sok sikert !

2020. okt. 24. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Regisztrálok romeora, tinderre, esetleg badoora is, megpróbálok legalább 2 arcképet meg 1-2 alakos képet kitenni, és kitöltöm teljesen a profilomat.

Annak írok/válaszolok; aki szintén komolyat keres, nincs megvalósíthatatlanul messze, szintén van képe, bejön nekem. Aztán beszélgetéskor 1-2 nap alatt azért eldől hogy milyen a másik ember, ha megvan a közös hang akkor nem nagyon lépek fel onnantól társkeresőre, vagy függesztem a profilom (általában akivel nagyon jól ment avval másnapra elrejtettük a profilunkat mindketten)

Találkozás 1, max 2 héten belül szokott lenni, most lesz második éve hogy ismerkedek de még kamussal soha se futottam össze, jól kiszűröm őket. Első pár találkozó általában valami parkos helyen séta.

18/f

2020. okt. 24. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Igen

Te kezdő vagy

Ez nem így működik

Regisztrálsz 100 levélből max 1el tudsz majd találkozni, de az is szex randi lesz,

És ebből alakul majd ki kapcsolat,

2020. okt. 24. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek máshogy megy az ismerkedés, felesleges általánosítani
2020. okt. 24. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha párkapcsolatot keresek, akkor hagyom magam megtalálni.
2020. okt. 27. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Már nem keresek párkapcsolatot,mert mindenki kamus, gyáva, vagy kihasznál. Aki esetleg nem, az pedig az ország másik végében lakik.
2022. aug. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!