Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a hapsi nagyon gáz?
Elkeztem ismerkedni, egy intelligensnek tűnő hapsival, erre kiderült, h 3 hónapja szakított a párjával, akivel hangsúlyozva 2,5 évet éltek együtt! Jah és szakítás után legjobb barik maradtak! Meg kiderült, h engem pletyóznak ki.....
Szóval szerintetek mennyire gáz a fickó?
Mit szeretnél? Hogy az exeivel legyen ellenséges?
Hogy a barátinak ne beszéljen arról akivel épp ismerkedik?
Nyilván fura, hogy az exével barát marad és az épp aktuális pasi ügyeiről beszél de ha ez nekik jó és nem féltékenykednek, mert már tényleg el tudták egymást engedni akkor neked mi a bajod ezzel?
Az h tartják a kapcsolatotaz nem gond, na de az h a pasi firss kapcsolatát megbeszélik.. . Hát nekem elég fura lenne.
Sztem ők még nem zárták le a dolgaikat.
Szerintem se zartak le , vagy ha igen mond meg a baratodnak h kicsit tavolodjon el az exetol.. ha szeret megteszi...
En 1 ev utan talalkoztam az exemmel es jottem ra h lehetunk baratok... agota is beszelunk kb felelvente 1x
Köszönöm a hasznos válaszokat! Én már döntöttem, nem azért kérdeztem!
Aki pocskondiázott engem, magát minősíti! Nem magyarázkodom! Ha csak az exe van, mint barát az jelzi, h milyen az élete. Én exnek nem beszélnék az új kapcsolatomról! Meg igen, ha nem zárták le, akk engem harmadiknak ne keverjenek bele, meg mást se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!