Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?
... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.
Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?
Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)
Kedves Metamorphosis!
Már megbántam. Egyformák vagytok. Talán ezért is osztjátok egymást ilyen lelkesen. Úgyanúgy nem fogsz visszaírni mint ahogy a kérdező sem válaszolna normálisan egy egyszerű privát üzenetre. Persze nyilván nem is várjátok, hogy bárki rátok írjon ismerkedési szándékkal, mert azok ugyebár csak béna pasik lehetnek.
Sok sikert nektek. Ha kiismernek az emberek szükségetek lesz szerencsére a kapcsolatotokban.
Volt pár férfi, akikkel lefeküdtem innen, de akadtam mar itt jó barátokra is (igen, ez is lehet egy potenciális ismerkedős felület), de hidegen hagy a gondolat, hogy előttem bepróbálkoztak-e más nőnél. Kit érdekel?
És? Én is próbálkoztam már be másoknál, engem is utasítottak már vissza, én is utasítottam már vissza. Azon nem fogok görcsölni, hogy hány nőnek írhatott előttem.
Ez nem egy normális gondolatmenet.
Vannak kirívó esetek, de azokat ne keverjük ide. Például van 1-2 ismertebb felhasználó akikről köztudott, hogy évek óta itt minden válszolóra ráír ugyanazzal a szöveggel és sokan panaszkodtak rá, na ők szánalmasok.
És ennyi :) Akikkel meg dolgom volt, ők is odavoltak értem, én is értük, mindketten ugyanúgy élveztük a dolgot
Nem néztem a 15 percet. Ez nem hiszti, csak leírtam, hogy már lehet jobb ha nem is írsz, mert a későbbi válaszaid pont azt erősítik ami a kérdezőben nem tetszett. Persze tudom itt nem keres senki társat, sem kapcsolatot. Sőt nagyrészt kapcsolatban vannak. Nem haragszom rád. Ha tudod ki vagyok válaszolj 15percen belül a privát üzenetemre. 😀
Nem vagyok haragtartó fajta.
Ha véletlenül nem írnál akkor sem lesz semmi komolyabb lelki vagy testi problémám. Egyedül a kíváncsi természetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!