Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik innen lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?

Figyelt kérdés

... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.

Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?

Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)

2022. jan. 28. 22:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/135 anonim ***** válasza:
100%
Ti is érzitek? Pfejj
2022. jan. 28. 23:40
 42/135 A kérdező kommentje:

#40: Ezt miből sikerült megállapítani?:) Manapság már azok is kiérdemlik ezt a jelzőt, akik szimplán tisztában vannak az erényeikkel. Magabiztos vagy? Fúj, te beképzelt. Felismered milyen pozitív tulajdonságaid vannak? Pfej te nárcisztikus.

Feltettem egy provokatív kérdést, erre hirtelen már súlyos személyiségzavarom van, mert szerintem gáz, ha valaki elmegy olyan emberrel, aki válogatás nélkül bárkivel elmenne, aki igent mond? Wao

2022. jan. 28. 23:43
 43/135 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy felőlem lehet lúzer nyugodtan a férfi, ameddig értelmesen lehet beszélgetni vele, vagy meg fog benne valami. Tudom, hogy szamár dolog, mert semmivel nem jobbak, mint a többiek, viszont azt is gondolom, hogy így lehetőséget is adok nekik. Plusz ugye magamnak is, mivel valamilyen élményt adnak a tapasztalataimhoz. (Nem is fontos, hogy negatívat/pozitívat.)
2022. jan. 28. 23:44
 44/135 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, de a kérdésre: én írtam rá az illetőre elsőnek, mert szimpatikusnak tűnt, nem ő vágott kupán egy kanos priváttal. Aztán beszélgettem is vele sokat. Ha úgy tetszik, én szedtem fel őt. Ilyenkor mi van?
2022. jan. 28. 23:44
 45/135 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem önbizalmad van, és nem tisztában vagy az értékeiddel. TE ezeket annyira felnagyítod, hogy képes vagy egy segítségkérő helyen másokat megpróbálni lealacsonyítani, már lassan órákon keresztül. Aki otthon van a témában, az észreveszi azokat a jeleket, amik túlmennek az egészséges határon. Ha egy 16éves taknyos lány vagy, akkor megértem, de, ha felnőtt emberként teszed ezt, az bizony valami mentális zavar jele.
2022. jan. 28. 23:46
 46/135 A kérdező kommentje:

#43: Természetesen így is hozzá lehet állni. Én nem szeretek szánalomból dugni valakivel vagy szeretetszolgálatpt játszani. Lehet jótékonykodni és lehetőséget osztani ezeknek az embereknek, csak akkor szerintem magadat helyezed egy alacsonyabb szintre. Persze ahogy írtad, fel lehet ezt fogni úgy is, hogy majd valamit tapasztalsz belőle, lesz ami lesz. Csak közben még ha nem is veszed észre, tudatalatt rombolod az önértékelésed, ha olyanokkal kezdesz, akiknek te csak egynek jó leszel, mert nem volt más. Szerintem. Persze lehet másképp gondolni. Szerintem te is megérdemelnék olyat, akinek igenis nem mindegy, hogy kivel fekszik le vagy kivel jön össze kapcsolatra, hanem találkozik veled és bumm, akkor rájön, hogy ha ez a csaj kell nekem. Végre!

Van különbség, mikor a sok közül kiemelkedsz és azért akarnak téged vagy mikor olyan vagy mint a többi, de legalább könnyen beadtad a derekad, szal jöhetsz.

(btw olyat nem koptatok le, akivel lehet értelmesen beszélni. Itt a többség 3 értelmes mondatot se tud leírni)

#44: Itt akkor te vagy a vadász a sztoriban, nem pedig a préda. Viszont ha az a pasi, akire rámentél olyan típus, hogy amúgy minden más csajnak privátot írogatott (csak mondjuk épp neked nem), akkor házhoz mentél a pofonért. Az én logikám szerint. Ha nem olyan típus se ő, se te, akkor ez csak egy szimpla ismerkedés, ahol nincs megalázva egyik fél sem. Ilyenkor végülis mindegy ki kezdeményez. Az a lényeg, hogy értékesebb ember értékessel találkozik vagy értékes ember 'értéktelennel'.

2022. jan. 28. 23:56
 47/135 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom szeretetszolgálatnak. Szimplán tisztában vagyok a saját értékeimmel és nem kell magamnak és a külvilágnak bizonygatnom és kompenzálnom az értékemet egy olyan partnerrel, akit csak arra használnék, hogy státuszszimbólum legyen nekem és másoknak villoghassak vele. Hiszen én önmagamban is értékes is vagyok, na meg nem mellesleg jó csaj is. Ez nem lesz kevesebb partner nélkül és partnerrel sem.

Nem mondom, hogy folytatni szeretném ezt a vonalat, viszont annak is van egy varázsa, amikor egy lúzer srácra ránézel és elveszel a szép szemeiben, vagy te vagy az, aki meglátja benne a szépet, a férfiasságot, vagy a dominanciát. Hátha még elő is tudod hozni belőle. Ez egy csodálatos tapasztalás és ha másnak nem is, örülök, hogy ilyenben részem lehetett. Nagyon vonzó tud lenni, amikor ennyire pirít fizikailag egy ilyen férfi. Jó kis éjszakák születnek ebből - kapcsolatok nyilván kevésbé jobbak. :D Én örülök, hogy megtapasztalhattam, még ha több is volt vele a macera és ebbe is bele lehet unni.

2022. jan. 29. 00:04
 48/135 anonim ***** válasza:
100%
Kár ennek a szerencsétlennek bizonygatni bármit is amúgy, messziről jött ember... Lerí róla, hogy gondja van saját magával.
2022. jan. 29. 00:07
 49/135 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy buktató van az elméletedben.

Ha én úgy döntök, hogy le akarok feküdni innen egy férfival, akkor azt a magam örömére teszem. Onnantól kezdve már nem érdekelnek olyanok amiket te írsz. Csak az, hogy akarom, és megkapjam. Ennyi.

2022. jan. 29. 00:10
 50/135 anonim ***** válasza:
100%

#44 vagyok.

A személyisége alapján nem nézem ki belőle, hogy az a mindenáron punciért kuncsorgó típus lenne, illetve ő maga is kifejezte, hogy ezt a fajta viselkedést (= válogatás nélkül bepróbálkozni mindenkinél, hátha) elég szánnivalónak tartja. Innentől kezdve nem tudom, mi lenne a helyes attitűd a részemről, ha nem az, hogy simán csak élem az életem és nem agyalok azon, hogy úristen, vajon megtéveszt-e, mi van, ha igazából ezt meg azt csinálta előttem, profi színész, aki hónapokon keresztül képes megjátszani magát egy kapcsolatban, a szerelmet is csak hazudja stb. Ennyire önbizalomhiányos még én sem vagyok.

2022. jan. 29. 00:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!