Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik innen lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?

Figyelt kérdés

... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.

Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?

Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)

2022. jan. 28. 22:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/135 anonim ***** válasza:
100%
Az oké mert a kollegád lehet csak basz*ni akart.. De azért mert te visszautasítol egy embert attól még más nő láthat benne olyan ami egy életre megfogja...És boldogan élnek te meg válogatsz még mindig...
2022. jan. 28. 23:23
 32/135 A kérdező kommentje:

#31: Nem feltétlen csak dugni akart. Ismerek ilyet is, de olyat is, aki kapcsolatot akart volna mindenkivel.

Te se érted azt, hogy nem rólam van szó és nem arról a nőről, aki lát benne valamit. Természetesen láthatnak benne valamit. Arróp van szó, hogy a PASI nem lát semmi különöset az adott nőben, hisz neki bárki jó lett volna. Ez az, ami megalázó a nőnek.

Ezt már leírtam többször, légyszi aki nem tudja felfogni, az ne írjon kommentet ide. Ha legalább érted, csak nem értesz vele egyet, az rendben van, akkor tudunk értelmesen gondolatokat cserélni, de aki fel se fogja a helyzetet, annak nem fogom már tizedjére is elmagyarázni szájbarágósan..

2022. jan. 28. 23:27
 33/135 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt sikertelen, lúzer férfivel jó élményem - ha érzelmileg ki is készített, legalább szexuálisan.

Plusz ezzel pont azt magyarázod, hogy te is csak egy tű vagy a szénakazalban. Teljesen feledhető és átlagos. Ha belement a lekoptatásba, nem kellettél neki igazán. Míg nekem volt amelyik után majdnem távoltartásit kellett igényelnem. :DD

2022. jan. 28. 23:29
 34/135 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező csak egy pl volt mikor én is visszautasítottam lányt (fiú vagyok) mert teltebb volt stb... nekem "kövér volt" de amúgy arcra csini stb... és megismerkedett másik sráccal azóta gyerekük van boldogan élnek! Épp ez a szép az életbe hogy én nem láttam benne semmit... Más meg az élete szerelmét! Mégse fordult meg a fejembe hogy lúzer gyerek, mert nekem nem kellett neki meg igen...A srác meg lehet azt mondja (nekem) tudod mit szalasztottál el? Mert egy istenni családanya, meg háziasszony stb...
2022. jan. 28. 23:32
 35/135 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező, neked tulajdonképp az fáj, hogy benned nem láttak semmit akkor? Mert, az az igazság, hogy igaza van Metamorphosisnak, aki lát benned valamit, arra tényleg távolságtartásit kell kérni szinte. Azt te le nem koptatod.
2022. jan. 28. 23:36
 36/135 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Amúgy kezdelek megkedvelni! :) Szeretem a kihívásokat...:D
2022. jan. 28. 23:36
 37/135 A kérdező kommentje:

#33: Igen, ez így van, én is egy vagyok a sok közül, csak nem vagyok szamár emellé. Ez a különbség.

Ha tudnád mennyi zaklató pasassal volt dolgom...:D Őrültek. A végletekig mentek el, már a házam elé jártak, énekeltek az ablak alatt vagy a munkahelyem előtt álltak délutánonként. A lightosabb verzió, mikor 'csak' ezer üzenetben zaklattak, ha letiltottam, akkor emailen zaklatott tovább. Nekem aztán nem kell ezeket bemutatni, mert kezdem azt érezni, hogy egyszerűen ilyen hatással vagyok a férfiakra. Nem, nem élvezem..

#34: Mint ahogy korábban is írtam, ez csak akkor gáz, ha a csaj minden pasira nyomult volna, te is leráztad, mindenki más is. Majd jött ez a fazon és a csaj beérte vele is:D nőknél ez ritka, de természetesen rájuk is igaz ugyanez, amennyiben ez a mindenkivel elmenne, csak legyen már valaki típus

2022. jan. 28. 23:38
 38/135 A kérdező kommentje:
#36: 😉😙
2022. jan. 28. 23:39
 39/135 A kérdező kommentje:
#35: Közben megérkezett a válasz neked is a 37-es hozzászólásomban:)
2022. jan. 28. 23:39
 40/135 anonim ***** válasza:
100%
Elég nárcisztikus szagod van amúgy.
2022. jan. 28. 23:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!