Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik innen lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?

Figyelt kérdés

... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.

Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?

Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)

2022. jan. 28. 22:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/135 A kérdező kommentje:

#47: na várj, ne keverjük ide a státuszszimbólum és külvilágnak való mutogatás témát, mert az nagyon más terep.

Ahogy írtad, te tisztában vagy azzal, hogy úgymond mennyit érsz, mennyire vagy értékes. Ehhez képest kell szerintem partnert keresni, hisz ha lejjebb adod, azzal már magadat alázod meg. És nem, ez nem a külsőre vonatkozik, mielőtt félre akarnád érteni.

Természetesen lehet valamiféle varázst találni a kis szerencsétlenekkel való szexben, csak akkor ne fordítva üljenek a lovon. Tehát hogy ő mekkora kan, hogy végre felszedett egy ilyen csajt, összejött neki. Nem. Itt akkor te vagy az, aki lejjebb adta és valami miatt elvállaltad az embert. De egy ilyen pasival nyilván rövid ideig lehet csak szórakozni, ha tovább tervezel, az már minősít téged. Sajnos bármennyire rosszul hangzik, szerintem ez így van.

Én is voltam már olyannal, akiről tudtam, hogy sose lesz még egy ilyen nője. Volt valami, ami miatt akartam a dolgot. De hosszabb távon vele találkozgatni nem volt cél.

Mindegy, kezd késő lenni, amúgy örültem az értelmes vitának. Ritka az itt, mikor nem mentális problémákkal meg trágár kifejezésekkel dobálóznak az emberek, hanem előadják a saját véleményüket és meglátásaikat a témáról. Akár úgy, hogy ugye ezek nem egyeznek, de attól még érted a másik álláspontját, csak nem értesz egyet. Ha gondolod privátban folytathatjuk holnap. Itt direkt fogalmazok élesen, de üzenetben azért más megfogalmazásban beszélnék a témáról.

2022. jan. 29. 00:16
 52/135 A kérdező kommentje:

#50: Természetesen sokszor nem tudni, milyen típus is az adott ember. Ezt vagy a környezet tudja leleplezni vagy okos kérdésekkel tudod belőle kiszedni, esetleg majd az ismerkedés alatt valamikor kiderül. Itt gyk-n érdemes fenntartásokkal kezelni, amiket az emberek mondanak, de nyugodtan ismerkedj vele és majd az idő választ ad, hogy mi a helyzet.

Vagy ha privátban megírod a nevét, szívesen rákeresek, hogy nekem írt-e már privátokat. Ennyi női összetartást fel tudok ajánlani, ha van benned kíváncsiság. Ha nincs, akkor sok sikert és remélem jól sül el ez a találkozás:)

2022. jan. 29. 00:19
 53/135 anonim ***** válasza:
100%
Azért van annak egy undorító íze, amikor az emberek beárazzák egymást, mintha a piacon lennének. Te, ott 100forintot érsz, én meg 150-et, így nekem gáz veled lenni. Basszus, és csodálkozik a nő, ha úgy bánnak vele, mintha a hentesnél lenne egy darab hús.
2022. jan. 29. 00:20
 54/135 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyen unalmas életed lehet kedves kérdező. :(
2022. jan. 29. 00:22
 55/135 A kérdező kommentje:
#53: Gondolom természetesen te ugyanannyira tartod magad, mint egy 6 osztályt végzett kisebbségi, aki segélyeken él 7 gyerekkel és mikor felszáll a buszra, az egész tőle bűzölög. Ha ez így van, minden elismerésem, mert nagyon kevesen képesek arra, hogy minden emberre teljesen egyenlőként tekintsenek kortól, vagyoni helyzettől, intelligenciától, származástól függetlenül és soha senkit ne kezeljenek másképp, soha senkit ne nézzenek le. Kivételes agy kell ehhez szerintem, ami elismerem, hogy nekem nincs. Ehhez nincs.
2022. jan. 29. 00:27
 56/135 anonim ***** válasza:
100%
Biztos járt már benned olyan akit korábban más lekoptatott. Szóval te vagy a selejt.
2022. jan. 29. 04:03
 57/135 anonim ***** válasza:
100%

Szóval annyit tudunk rólad, hogy százával találkozol férfiakkal, akiket aztán lerázol, akár azért, mert egyszerűen nem vagy komplett, akár azért, mert olyan szinten ostobácska vagy, hogy teljesen képtelen vagy levél/kép/telefon alapján előre kiszűrni azokat, akik nem kellenek neked.

Akárhogy is, itt baszod a rezet a gyakorin évek óta, és a fél életed elmegy azzal, hogy százával találkozol érdektelen csávókkal. Ez hihetetlen mélyrepülésnek hangzik. Ilyenkor nem fölényeskedni kellene, hanem sírva kérni a nálad okosabbak segítségét.

2022. jan. 29. 04:13
 58/135 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kérdés, a gondolatmenet. Végül is mindenki mindenkivel kevereghet egyszer nemcsak GYK.-szinten, hanem országos szinten is.
2022. jan. 29. 04:54
 59/135 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez beugratós kérdés, aki írta volna hogy már szexelt innen valakivel annak repül is a privát mint lehetséges személy akinél b lehet probálkozni :D
2022. jan. 29. 04:55
 60/135 anonim ***** válasza:
100%
Sőt aki téged dug azt is lekoptatta már valaki 🤷‍♂️
2022. jan. 29. 05:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!