Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?
... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.
Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?
Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)
#19: Nem érted a lényeget. Ha Juci is lekoptatja és én is, akkor egyikünk se lesz 'szamár', hisz a pasi nem kellett senkinek. Ha Juci lekoptatja, de én elmegyek vele, akkor én leszek a 'szamár', hisz másoknak nem kellett, de én beértem vele, ő meg velem.
Itt az van rosszabb pozícióban, aki lefekszik egy ilyen férfival.
Egyebek között kedves kérdező, te lekoptattad őket, mást meg orgazmusig b.asztak. 🤷♂️🤔
Magyarul át passzoltad az orgazmusaid lehetőségét az utánnad érkezőnek😂😅
Vagy akár lehet, hogy ő lett volna a nagy ő, de egy másé lett, te meg azóta se találtad meg, vagy ha meg is találtad lehet vele boldogabb lettél volna.
Szóval érdekes ez a téma am.🤔
Jajj istenem, még a végén barátok közt lesz a gyakorin
Már az is egy lelkinyomorék, aki ilyen dolgokon gondolkodik
#23: Ez a lényeg, hogy az 50 éves marikának lehet ő jó lesz, de a Józsi bácsi ha választhatott volna kettőnk közül, engem választott volna. Magyarul tök jó, hogy Marikának tetszik, csak Marika szamár lesz Józsinak. Érted?
#25: Pont erről szól a kérdés, hogy gondolom sokan bele se gondolnak, hogy ők csak a sokadik opciók. Lehet neked nagyon tetszik ott a találkozón Józsi, de Józsi az előtte való hetekben 30 másik csajt akart felszedni, csak azoknak nem kellett. De te elmentél vele. Tehát a sok közül veled beérte, mert te belementél a szexbe. Neked lehet nagyon tetszik, viszont neki csak a sok közül leszel valaki, akit végre össze tudott szedni. Szerintem ez elég megalázó érzés.
#26: Igen, én elismerem, hogy számomra nem vonzó az a férfi, aki minden 2. nőre rámegy, hátha összejön, de mindenki lekoptatja. Én nem jönnék össze ilyen pasival. Van is ilyen ismerősöm, a való életben is látom ezt a típust. A munkahelyen minden nőnél bepróbálkozott, ami ki is derült, mikor mi nők egymás közt beszéltünk. Elkezdte mindenki mondani, hogy basszus hát vele is ez volt stb. Majd csak röhögtünk és mindenki szánalmasnak tartotta a pasast. Akinek bárki jó lenne, az nem kell senkinek. Ha ezek után egy kolléganőnk összejött volna vele, az a nőre nézve elég ciki lett volna. Hiszem mindenki tudja körülötte az irodában, hogy korábban minket akart felszedni, csak nem ment neki, majd jött egy másik csaj, aki végre belement. Nagyon megalázó helyzet szerintem.
De ezen ők nem kattognak tovább, hanem élik az életüket. Ha én nem tetszettem volna nekik, nekem nem udvaroltak volna, sőt nem lett volna mindegyikkel 3-12 hónapos kapcsolatom. :DDD
Ha így is lett volna, nem is tudod, akkor milyen szexekből maradtál ki, ha lúzer is volt a csávó.
#29: Pont ezaz, hogy itt már nincs olyan, hogy te jaj de tetszettél neki. Mégis hogy lehetne ezt komolyan venni, mikor másik 5millió nő is jaj de tetszik neki?:D Ez itt a kulcs, hogy megalázó, hogy nem úgy tekint rád, mint egy különleges nőre, akit végre meg akar szerezni. Hanem jó leszel te is, ha már az összes többi nem jött össze.
Nem azzal van a gond, ha egy ember bepróbálkozik valakinél és elutasítja. Hanem ha valaki MINDENKINÉL bepróbálkozik, hogy legyen már valami, de csak te vagy az az egyetlen marha, aki fennakad a hálóján. Persze, hogy 'meg fog becsülni' és hónapokig veled lenni, hiszen mindenki másnak nem kellett.
Lúzer csávóval nem jó a szex. Nekem legalábbis nem. Ugye ez teljesen egyéni, kinek mi a jó, de nekem speciel egy sikertelen, szánalmas formával nem lesz kielégítő a szex sem. Üti egymást a 2 dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!