Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik innen lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?

Figyelt kérdés

... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.

Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?

Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)

2022. jan. 28. 22:19
 81/135 anonim ***** válasza:
100%

Azért az a nárcisztikus hisztéria nem ugyanaz, mint amikor valaki leírja, hogy tisztában van a helyzetével. Hidd el, nem ezzel vagyok nonstop elfoglalva. Csak ha már adódott ilyen alkalom, gondoltam, leírom. Nem is értettem egyáltalán egyez a kérdezővel, szimplán emberként kommunikáltam vele ahelyett, hogy begyűjteni akartam volna a kötelező szimpátiapontokat azzal, hogy ugyanazt a véleményt leírom, mint tíz másik.

Amúgy azzal, amit valaki bepálinkázva szombat hajnalban ideír, te gazdálkodsz, hogy hogyan értékeled. Ezután is te döntöttél úgy, hogy nyomsz egy privátot.

2022. jan. 29. 10:00
 82/135 anonim ***** válasza:
100%
Reál beállítottságúként nehezen vitatkoznék veled, illetve nem is célom meggyőzni hogy írj nekem. Csak leírtam pár dolgot amik szerintem tények. Amit privátban írtam azt nem befolyásolja ez.
2022. jan. 29. 10:08
 83/135 anonim ***** válasza:
77%

Nem a beállítottságoddal van a baj, hanem az érvelési hibáiddal.

“szerintem tények”

A te igazságod nem más igazsága.

2022. jan. 29. 10:12
 84/135 anonim ***** válasza:
100%
A te igazságod az igazság? Ebben nem vagyok biztos, de én itt befejezem. Nem mintha elárasztottak volna privátokkal, de véleményem szerint nem fogjuk egymást megérteni.
2022. jan. 29. 10:16
 85/135 anonim ***** válasza:
77%
Én nem is erősködök ezen. :D Szimplán leírtam a tapasztalataimat. Véletlenül sem mondtam, hogy ettől kevesebb/több lennék szerintem. Hát bocs, ha így jött le. Szerintem sem fogjuk megérteni egymást. Egyedül azt nem értem, miért veszel egy kalap alá a kérdezővel. Semmiben nem próbáltam megerősíteni, vagy a pártját fogni.
2022. jan. 29. 10:20
 86/135 anonim ***** válasza:
100%
#78 nekem is ezt jutott eszemben, mint nagyon régen, akkor is voltak ilyen kérdések, ahol előfordult, popcorn és olvasás.
2022. jan. 29. 11:17
 87/135 anonim ***** válasza:
100%

86

Mást nem is lehet csinálni ilyen esetben. Már csak azt nehéz eldöntenem, hogy melyik az érdekesebb szál, a kérdező vs meta, vagy ez az elkeseredett kandúr itt, amelyik, bár próbálja álcázni, voltaképp, már térden állva könyörög egy replyért

2022. jan. 29. 11:36
 88/135 anonim ***** válasza:
100%

:D

Ez jó, tetszik, igaz

régi szép idők

2022. jan. 29. 11:42
 89/135 anonim ***** válasza:
100%
Megjött a reply. Tuti a térdenállás segített. 😀 Tényleg már nagyon el voltam keseredve. Napok óta felsírok éjszaka. De ezután már más lesz ne aggódjatok. Bármit meg tud beszélni két ember. Legalábbis azt mondják. Igaz könnyebb ha egy nyelvet beszélnek, de talán mindketten törjük annyira a magyart, hogy megoldódjon ez a rémálom. 😀 🐱
2022. jan. 29. 11:43
 90/135 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ne maradjon el a beszámoló, Kandúr! Várjuk a brazilos folyatást
2022. jan. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!