Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik innen lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?

Figyelt kérdés

... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.

Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?

Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)

2022. jan. 28. 22:19
 121/135 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az eddigi 120 hozzászólásból kb ez a biztos. Igen hasonlóak vagytok. Legalább agyilag. Ez nem feltétlenül sértés mielőtt félre értitek. 😀
2022. jan. 29. 13:21
 122/135 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező te még szűz vagy, igaz?
2022. jan. 29. 13:37
 123/135 anonim ***** válasza:
82%

121:

Nem gondolnám, hogy így lenne. Ameddig be nem indult a kérdés, kb egyet sem sikerült értenünk semmiben. Az, hogy próbáltam megérteni, amit mond, nem jelenti azt, hogy egyetértek vele. Szimplán szeretném tudni, miért gondolja úgy, ahogy.

2022. jan. 29. 13:41
 124/135 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hamar észrevette, hogy alulmaradt morálisan, már is megkezdte a szimpátia utáni vadászatot. Such a plot twist
2022. jan. 29. 14:34
 125/135 anonim ***** válasza:
15%
Engem ez kifejezetten zavar.😂 Hagyjon békén, meg a többiek is, akik egy kalap alá vesznek vele. Az, hogy nem küldtem el a francba, max a jó kedvemnek köszönhető, nem szimpátia kérdése sem emberileg, sem a véleményét illetően.
2022. jan. 29. 14:56
 126/135 A kérdező kommentje:
#125: csak azt mondtam, hogy hasonló a stílusunk sokszor. Természetesen az látszik, hogy intelligencia terén nem vagyunk egy szinten. Nem kell hisztizni, nem vagy olyan, mint én. Nyugi:)
2022. jan. 29. 16:48
 127/135 anonim ***** válasza:
100%

Meta, bocs, de valóban hasonlítotok a kérdezővel egymásra. A stílusotok, meg minden.

Ha nem lenne kérdező meg nevesített nick, akár egy is írhatná a kettőtök kommentjeit.

Legalábbis így visszaemlékezve, mert nem frissen olvastam a válaszokat. :)

2022. jan. 30. 00:41
 128/135 anonim ***** válasza:
23%
Azért én nem vagyok olyan agresszív, esetleg úgy tűnik.😅
2022. jan. 30. 07:31
 129/135 anonim ***** válasza:
100%
Mivel itt csak a látszatra tudsz reagálni ezért kicsit elgondolkodhatsz. Lehet a másik sem olyan rossz, mint elsőre gondolod. Ha valaki másképp gondolkodik mint te az nem feltétlenül rossz, illetve bármennyire magabiztos vagy, de senki sem tökéletes. Én ha valaki tetszik akkor a hibáival együtt is el tudom fogadni.
2022. jan. 30. 07:52
 130/135 anonim ***** válasza:
23%
Én sem mondtam, hogy nem tudom. Szimplán ezekhez is tartoznak rossz élmények, ennyi.
2022. jan. 30. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!