Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik innen lefeküdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?

Figyelt kérdés

... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.

Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?

Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)

2022. jan. 28. 22:19
 111/135 Noren1989 ***** válasza:
100%
2022. jan. 29. 12:44
 112/135 A kérdező kommentje:

Jaj gyerekek, mi ez itt mára a kérdésem alatt:D jól sült el a dolog, ahogy látom.

Metamorphosis: hiába hordasz le, én attól függetlenül kedvellek. Ha nem is akarod elfogadni, de ugyanolyan a stílusunk itt gyk-n. Pont ezért szoktam szeretni a válaszaid:*

Annak a palinak, aki itt kiakadt, hogy nem válaszoltunk neki azonnal, jelezném, hogy 1) mi van, ha rohadtul nem vagyunk rád kíváncsiak 2) mi van ha amúgy elmentünk aludni 3) nálam valószínűleg le vagy tiltva a pitsába, mert mindenkit tiltok, aki nem tud normálisan kommunikálni. Magyarul meg se kaphattam az üzeneted. Biztos jött sok anyázós privát, de erre a kérdésre kemény 3db érkezett be (a gondolom 20-30as nagyságrendből):)

#61: <3 Köszönöm. Nem kell velem egyetérteni természetesen, de örülök, ha van, akinek sikerül felfognia a gondolatmenetet és vagy utólag lát benne fantáziát, vagy pedig le tudja írni a saját gondolatmenetét a témában:)

2022. jan. 29. 12:47
 113/135 anonim ***** válasza:
100%

Én tisztában vagyok vele, hogy ez troll kérdés, csak szeretem a cigány cirkuszokat. :DD

Nem utállak. Meg úgy kb senkit sem. A stílusom lehet, kicsit maszkulin, vagy goromba, de hát nem is célom feltétlenül az, hogy mindenkiben szimpátiát keltsek.

2022. jan. 29. 12:49
 114/135 anonim ***** válasza:
100%

109 de az élvezetem nm rontanám el ezzel ;)

ez jó szöveg, tetszik, jó sütést.

2022. jan. 29. 12:55
 115/135 A kérdező kommentje:

#113: Amúgy nem troll kérdés, ez a vicc. Amit írtam, én azt őszintén úgy gondolom (=gázosak azok az emberek, akik mindenkire nyomulnak, bárki jó lenne nekik + megalázó egy ilyen emberrel együtt lenni). Viszont nyilván a megfogalmazás és stílus provokatív volt. Mert én is szeretem a cirkuszt😏 és lám össze is jött.

Mondom, hogy hasonlít a stílusunk. Engem is mindig valami palinak hisznek, mert 'jaj egy nő nem fogalmaz így' :DD na jólvan🤡

A szimpátia nekem se célom. Akkor nem írtam volna ki a kérdést😈

2022. jan. 29. 12:59
 116/135 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi kérdező, akkor te is szamár vagy, mert nem létezik olyan pasi, akit egy nő ne koptatott volna le életében.
2022. jan. 29. 13:00
 117/135 anonim ***** válasza:
78%
Én azért szeretnék elhatárolódni mindentől és mindenkitől, ha lehetséges. Köszi!
2022. jan. 29. 13:02
 118/135 anonim ***** válasza:
67%

Mégis mekkora egyetértés alakult ki az állítólagos hisztim ellenére is. Plusz még a padlizsán is. 😀

Kár, hogy az ismerkedés egyből dugást jelent. Én először beszélgetnék, de ha nem lehet akkor dugjunk. 😀

Mikor katona voltam létezett egy olyan mondás, hogy "Lyuk, lyuk, csak a keret más."

Talán menni fog így is. Még nem próbáltam. 🙄

2022. jan. 29. 13:09
 119/135 A kérdező kommentje:
#117: Mindenki elhatárolódik mindenkitől, nem vagyunk egyformák. Csak annyit mondtam, hogy van hasonlóság köztünk, ha tetszik, ha nem🤷‍♀️
2022. jan. 29. 13:14
 120/135 anonim ***** válasza:
15%
Remélem, nem. Ne haragudj, de ha így érzed, akkor nem jött át a mondanivalóm. Vagy én kommunikáltam félre valamit.
2022. jan. 29. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!