Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?
... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.
Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?
Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)
Pedig folytathatnánk itt és privátban is. Nem feltétlenül ugyanazt a történetet. Akkor lenne mindenkinek olvasnivalója. 😀
Elrontottam az utolsó szót. 🙄 bocsi.
#90 jogos, ha már itt zajlik előttünk
86-os voltam
Akkor kandúr szomorúan balra el. 😔
Ez egy rövid játék volt így kedves közönség. Máskor, máshol lehet több lett volna, lehet kevesebb. Most ennyire futotta.
Szép napot mindenkinek. 😀
99
Azért ez még mindig 100x izgibb volt, mint a "csajok élveztek már a csöcsötökre?????" kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!