Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?
... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.
Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?
Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)
A kérdés valóban provokatív és én is valami beképzelt idiótának tartottalak csak a kérdés alapján, első olvasatra. De így a 6. oldal után szerintem meglehetősen értelmes vagy, a fogalmazásodon is látszik, hogy nem vagy hülyegyerek.
Szóval, maximum csak máshogy gondol bizonyos dolgokat a kérdező, mint itt páran és így ennyi. S ha kell ötödszörre írja le ugyan azt, de meglehet vele beszélni és nem küldi el az anyjába a másikat. Először nekem sem volt világos a ló-szamár rész, másra gondoltam elsőre. Meg arra, hogy egy embernek nyilván több ló is létezhet, nem csak egy és a többi mind szamár, de később ezt is leírtad és ez is tökre világos hogyan érted.
Viszont.
" Én is voltam már olyannal, akiről tudtam, hogy sose lesz még egy ilyen nője. Volt valami, ami miatt akartam a dolgot. De hosszabb távon vele találkozgatni nem volt cél. "
Ha pl. ő próbálkozott előtted másnál és csak azért próbálkozott Nálad, mert amúgy is mindenkinél próbálkozik vagy legalábbis sokaknál ( nem tudom a próbálkozások száma mennyire tenne szamárrá és mennyire nem, de pl. 2 ember közül is lehetsz szamár ugye...), akkor ez esetben szamár voltál?:) Ha igen, gondolom nem érdekelne. Mert Neked jó volt és Neki is jó volt. És kész, nem agyaltál rajta, hogy vajon akkor te szamár vagy-e vagy delfin. Elvégre bárkiből lehet "szamár" - valamilyen szinten mindenkinek más a szép. Na meg ha a nagy mellű nők neki a luó és Neked kicsi van, már lehet, hogy ezért vagy szamár. Ha a kicsik tetszenek neki nagyon, akkor meg fordítva. És így tovább. Ezt nem tudhatod. Jó, nem tudom mennyire ismerted, lehet itt tudtad:D Csak azt akarom mondani, hogy simán elképzelhető, hogy voltál már szamár a tudtodon kívül. Mert 2 ember közül is tudsz az lenni, nem kell hozzá száz. Azt megértem, hogy nem vonzó egy olyan ember, aki mindenkinél bepróbálkozik (én se értem mi értelme), de ezen agyalni lehet felesleges picit. :)
Én meg csattogós lepkét szerettem volna 4évesen...de nem kaptam meg.
A csattogós lepke vajon gondolt ràm azóta, h mi lehetett volna...ha?
Amúgy, elsőre azt gondoltam,h egy itteni skalpvadàsz csaj vagy, de ő ennél jóval diszkrétebb. Főleg úgy, h igazàból semmi nem történt közted és az itteni férfiak közt.
Emellett ki kell emeljem, h az itteniek egy bizonyos rétege bàrkire (!)ràír. Én kb éves 25-30 felhasznàlótól kapok ajànlatos üzit egy félreérthető vàlaszom utàn.
Emiatt javaslom, h ne nagyon rugaszkodj el a realitàsok talajàtól.
Emellett férfiként volt pàr pàrkapcsolatom és kalandom is erről a csodàs platformról.
Egyikőjük se kattogott azon,h netalàn egy màsik felhasznàlóval kufircoltam két nappal azelőtt.
Összegezve: a kérdésed kizàrólag provokàció, de a vàlaszok szàmàt tekintve egészen bejött.
Szerintem kérdező te pasi vagy a stílusod alapján.
Ami a gyakorit illeti: egy nagyon színvonalas pasi vagyok, nem is feltétlenül kinézetre, de a stílusom, intelligenciám stb. alapján. A nők 99%-ának soha nem jut ilyen normális pasi mint én, sem szexre, sem barátságra. Mindenkinek a maga döntése, hogy akar-e velem barátkozni vagy ismerkedni, nem erőszak a disznótor.
Attól mert nagyon sok nőre ráírok, hogy van-e kedved ismerkedni, nem azt jelenti, hogy bárki bejön, és mindenkivel dugnék. Igen válogatós vagyok, és akik hajlandóak válaszolni normálisan, azok nagyrészét én utasítom vissza a továbbiaktól. De persze itt csak tökéletes nők és férfiak vannak. 🤣
Én nem vagyok az. Nagyon nem, de ezt tudom magamról és elismerem. Viszont sok dologban mások szerint is jobb vagyok sokaknál. Természetesen vannak dolgok amikben nem, de ki az aki ezeket domborítja ki?
Nem nem gondoltam bele.
Egyszerűen csak élveztem.
Umm, szerintem nő lesz a kérdező (ha nem valami 16 éves troll gyerek) valami nárcisztikus kirohanással körítve.
Mindenesetre a kérdés is jól példázza, hogy itt nők is milyen ámokfutásokra képesek és hogy egyik nemmel sem éri meg a közelebbi ismeretség. :D
Ha másnak nem is, nekem legalább hidd el, hogy ha januárban visszautasít a Kati, a Józsi, az Elemér, attól én nem fogok rajtuk rugózni tovább, hanem a létezésüket is elfelejtem. Pláne itt, anonim oldalon lekoptatni valakit, most mennyi sportértéke van ennek? :D Legalábbis nekem sántít a dolog. Ha olyan vagy, amilyennek előadod magad, akkor nemcsak a munkahelyed portása fog x. alkalommal rákérdezni, hogy elmész-e vele valahová, hanem zaklatnak a buszon, vonaton, satöbbi helyeken full random idegenek. Nem mellesleg engem sem utasított még el senki, de nem gondolom, hogy ez valami mértékadó dolog lenne arra, hogy itt veressem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!