Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok már hogy mennyire más lenne ez a kategória, ha holnaptól csak igazat lehetne ide írni, mert mindenkinek a kamu válaszát automatikusan visszadobná a rendszer?
Eleve nem 200 kérdés lenne naponta, hanem csak 10, hiszen 6-7 kamufelhasználó generálja a kérdések brutálisan nagy százalékát - lásd a toplistát, ahol világosan ott van, ki ír ki több száz kérdést hónaponta.
Nekem az is tetszene, ha egyszer csak bekapcsolna mindenkinél a webkamera, és kiderülne a tény, hogy a sok lány helyett tini meg 50 éves pasasok gubbasztanak a gépek előtt...
ma 20:29
Nem lenne jó mert most épp krumplifőzeléket eszem és erre nem hiszem hogy bárki is kíváncsi lenne ahogy Premier planba nyammogok :D
" Itt minden pasas izgalmat keres"
Mindenhol, mindenki, mindig izgalmat keres! Ez az élet lényege.. csajok, pasik, gyerekek.. senki sem szeret unatkozni. :)
ma 20:31
Hidd el, nem vagyok macsó de kajával a számba még kevésbé vagyok képernyőképes :D
Szerintem akkor is sokat változna, ha nem lehetne csak valós névvel, és képpel írogatni itt. 🙄😀
33/F
régen többet utaztam tömegközlekedéssel,volt egy bodros retard form a menet közben is gyakorizott-lehet egy motor volt?:)
vmi reform elkéne ide vmilyen irányba indulni-estleg minimális társkeresős-ismerkedős klúbos hangulattal....nem lenne jó??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!