Van most Magyarországon látogatható kémmúzeum?

Figyelt kérdés

Tudok washingtoniról, berliniről, kínairól. Van-e ilyen kis hazánkban? Köszönöm, beírtam a Google-be. A várban állítólag található: a Facebook szerint zárva (ha igen, akkor meddig?), más honlapok szerint nyitva van. Az oldaluk persze nem elérhető. Tud valaki konkrét információt?

Miért nincs itt Történelem (meg Posta, Jogosítvány) kategória? Borzasztó ez a rendszer.

2015. júl. 28. 02:26
 1/1 spectator ***** válasza:

Rendőrségi múzeum (Szvetenay u.?) biztosan van, ezen a nyomon kellene elindulni.

Nota bene: A kategóriákkal én sem vagyok kibékülve. Valahol a múltkor rábukkantan a "Házi feladat" kategóriára. No ebbe kellene belesöpörni az összes ZH-ra felkészítő kérdést, és a maradékba a komolyakat. Nem túl szerencsés, hogy a kérdések nagyrészét elfoglalja Pistike vizsgára felkészítése.

2015. aug. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!