Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belegondoltatok már abba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltatok már abba, hogy mennyire állatias dolog a szopás és a nyalás?

Figyelt kérdés

Azt vesszük a szánkba, amivel a másik pisil.

Nálunk a párommal orál előtt alap a zuhanyzás, de azt akkor sem tudjuk ugye teljesen lemosni. Mármint, 100%-ig tiszták leszünk, de mégiscsak ott pisilünk.

Nem tudom értitek-e, hogy mire akarok kilyukadni.

Vagy csak én filozofálom túl ezt az egészet? Ti mit gondoltok?

U.i.: mielőtt prűdnek hinnétek, nagyon szeretek szopni, tehát nem provokáció céljából írtam ki a kérdést!

21/L

2020. okt. 19. 01:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
értelek, el is fogadom. nálunk nincs ennyire túltolva, tiszták vagyunk nemkell félreérteni, csak nem ennyire hipohonder jelleggel toljuk.
2020. okt. 19. 01:17
 2/30 anonim ***** válasza:
90%

Bevallom, nem nagyon értem. Melyik állat egyedei veszik a szájukba a másik nemi szervét örömszerzés céljából?

Igen, azokkal a testrészekkel pisilünk, de nagyon nem csak pisilésre használjuk őket.

2020. okt. 19. 01:17
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
Állati jó az tuti😉 De lehet te gondolod túl,de van benne igazság kétségtelen.40+f
2020. okt. 19. 01:19
 4/30 anonim ***** válasza:
94%
Belegondoltam és nincs vele semmi gond. Állatok vagyunk, akárhogy is szépítjük.
2020. okt. 19. 01:20
 5/30 anonim ***** válasza:
94%

Igen állatias, viszont ma már ugye a szex allappillére.

Én imádom az órált oda vissza!

Nyilván a kellő higiénia nélkül nem csinálnám.

Viszont szerintem e nélkül unalmas lenne a szex nagyon,legalábbis nekem.

Én imádok nyalni, és egy tiszta ápolt punci íze, az mámor nekem, és abszolút nem érdekel, hogy pisilni is szokott ott!

F

2020. okt. 19. 01:21
 6/30 anonim ***** válasza:
93%

Igen állatias - de a szex pont akkor jó ha kikapcsolod a tudatosságot és élvezed :)

Egyszeri averzióitok vannak az orállal, akkor ne csináljátok. Ha mindketten hanyagolni tudjátok és nem hiányzik (nekem speciel hiányozna az orál a szexből, de ha a pasidnak nem akkor nix problem).

Ja amúgy a hasonlat... igen ott pisilünk... Szoktál enni hurkát, kolbászt, szalámit, virslit? Na azt meg állati bélbe töltik azon meg tudod mi ment végig. Gusztustalan mi? Mégis jóízűen betoljuk az arcunkba, mert jóóóóóóóóóóó :)

2020. okt. 19. 01:30
 7/30 anonim ***** válasza:
91%
Mikor fogjuk már végre levetkőzni a jó öreg középkori örökséget, hogy a szex állatias dolog? (mellesleg alig néhány olyan állatfaj van, amely nem csak szaporodási késztetésből, hanem az öröm és élvezet kedvéért is szexel)
2020. okt. 19. 01:34
 8/30 A kérdező kommentje:
#6, de hát mi orálozunk rendesen a párommal. Mivel ahw, szeretjük nagyon...:D
2020. okt. 19. 01:43
 9/30 anonim ***** válasza:
54%
És akkor a seggnyalást még nem is említetted. Na az gusztustalanabb.
2020. okt. 19. 04:41
 10/30 anonim ***** válasza:
73%
És a pisi kaki sex hol marad?
2020. okt. 19. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!