Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok már abba, hogy mennyire állatias dolog a szopás és a nyalás?
Azt vesszük a szánkba, amivel a másik pisil.
Nálunk a párommal orál előtt alap a zuhanyzás, de azt akkor sem tudjuk ugye teljesen lemosni. Mármint, 100%-ig tiszták leszünk, de mégiscsak ott pisilünk.
Nem tudom értitek-e, hogy mire akarok kilyukadni.
Vagy csak én filozofálom túl ezt az egészet? Ti mit gondoltok?
U.i.: mielőtt prűdnek hinnétek, nagyon szeretek szopni, tehát nem provokáció céljából írtam ki a kérdést!
21/L
Bevallom, nem nagyon értem. Melyik állat egyedei veszik a szájukba a másik nemi szervét örömszerzés céljából?
Igen, azokkal a testrészekkel pisilünk, de nagyon nem csak pisilésre használjuk őket.
Igen állatias, viszont ma már ugye a szex allappillére.
Én imádom az órált oda vissza!
Nyilván a kellő higiénia nélkül nem csinálnám.
Viszont szerintem e nélkül unalmas lenne a szex nagyon,legalábbis nekem.
Én imádok nyalni, és egy tiszta ápolt punci íze, az mámor nekem, és abszolút nem érdekel, hogy pisilni is szokott ott!
F
Igen állatias - de a szex pont akkor jó ha kikapcsolod a tudatosságot és élvezed :)
Egyszeri averzióitok vannak az orállal, akkor ne csináljátok. Ha mindketten hanyagolni tudjátok és nem hiányzik (nekem speciel hiányozna az orál a szexből, de ha a pasidnak nem akkor nix problem).
Ja amúgy a hasonlat... igen ott pisilünk... Szoktál enni hurkát, kolbászt, szalámit, virslit? Na azt meg állati bélbe töltik azon meg tudod mi ment végig. Gusztustalan mi? Mégis jóízűen betoljuk az arcunkba, mert jóóóóóóóóóóó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!