Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belegondoltatok már abba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltatok már abba, hogy mennyire állatias dolog a szopás és a nyalás?

Figyelt kérdés

Azt vesszük a szánkba, amivel a másik pisil.

Nálunk a párommal orál előtt alap a zuhanyzás, de azt akkor sem tudjuk ugye teljesen lemosni. Mármint, 100%-ig tiszták leszünk, de mégiscsak ott pisilünk.

Nem tudom értitek-e, hogy mire akarok kilyukadni.

Vagy csak én filozofálom túl ezt az egészet? Ti mit gondoltok?

U.i.: mielőtt prűdnek hinnétek, nagyon szeretek szopni, tehát nem provokáció céljából írtam ki a kérdést!

21/L

2020. okt. 19. 01:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mintha pár napja ugyanezt kérdezted volna, vagy micsoda véletlen egy másik 21 éves lánynak is ugyanez jutott az eszébe. Amúgy meg ott is kitárgyaltuk érdemes elolvasgatni.
2020. okt. 20. 00:31
 22/30 anonim ***** válasza:
59%
A pisi maradványokat a baktériumok lebontják. Ennek lesz majd szaga, ill. egyéni punci illata. Ha passzol a kémiátok, akkor belélegzed, mint az ózonos hegyi levegőt. A pisitől nem kell irtózni. Halottál már vizelet terápiáról, amivel gyógyítanak? A hím vessző hasonlóan működik a pisi szempontjából. A nemi szerveknek van illata, a természet kitalálta. Az állatok, pl. kutya szagolják egymás seggit. Az illat segít kiválasztani a megfelelő párt. Sajnos mi emberek ezt a párválasztási segédletet már nem használjuk. A szappan, túsfürdő hamis képet ad a másik kémiájáról. Ha passzol a kémia, akkor a 3 napos mosdatlan punci sem lesz büdös! “Ne fürgyé le!”🤣
2020. okt. 20. 09:58
 23/30 A kérdező kommentje:

#21, nem tudom melyik kérdésre gondolsz, én nem írtam ki mást. Miért is tenném, ha elvileg - elmondásod alapján - ott is kitárgyaltátok?!

Nekem a kereső sem dobta ki a kérdés kiírásakor.

Ezek szerint más is agyalt már ezen a témán, ne légy ennyire összeesküvés-elmélet hívő! 🤗

2020. okt. 20. 11:29
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami aztán a legkevésbé sem állatias, az a kölcsönös örömszerzésen alapuló, de evolúciós szempontból nemhogy semleges, hanem egyenesen hátrányos (hiszen a potenciális szex utáni elélvezés helyett máshogy (is) jutsz orgazmushoz) orális szex.
2020. okt. 20. 11:43
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, kérdező, apellálj az atyaúristennél/evolúció bácsinál (nem kívánt törlendő), hogy miért tette ilyen közel a nemi szerveket a húgycsőhöz.
2020. okt. 20. 13:13
 26/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha állatias akarna valaki lenni, akkor simán rádöntene az első asztalra, lerendezne hátulról, aztán ha kész ott hagyna... ennyit az állatias dologról.
2020. okt. 20. 21:08
 27/30 Pretorius25 ***** válasza:
100%

"Vagy csak én filozofálom túl ezt az egészet? Ti mit gondoltok?"

Igen, Te filozofálod túl! Zuhanyzunk mind 2-en, tiszták vagyunk mind 2-en, és mehet a dolog! Ennyi! Nem kell túlgondolni! Nem a mi hibánk, hogy úgy lettünk teremtve, hogy a szórakoztató központ és a szennyvízcsatorna egy helyre került...:)

2020. okt. 25. 12:18
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a Partner kiválasztásánál elsődleges szempont az ápolt külső , - ha szexre kerül a sor biztos nem fogom megkérdezni tőle hogy mosakodtál ? - mert kiakarlak nyalni , vagy le akarlak szopni ...... és ha már benne vagyunk egymás kényeztetésében akkor az összes testnevet elfogadom , mert igy igazán élvezetes ......és utána igen is csókolózunk is .- na erre varrjál gombot !

biszex ff.

2021. jan. 9. 11:02
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezt nem kell túllihegni .......az örömszerzés minden formáját kedvelem -hiszen biszex vagyok és az orális szex része az életemnek , és aki ezttagadja , az önmagát is becsapja .......
2021. júl. 20. 19:36
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl nem az jutott eszembe, amikor a kérdésed olvastam, hogy dehogyis állatias, hisz az állatok többsége nem is élvezetből közösül, orális kényeztetést meg végkép nem csinál egymásnak(tudomásom szerint még az a néhány állat sem, akik örömszerzésből is csinálják amúgy), hanem abból a szempontból állatias számomra a nemi szervek nyalogatása, hogy rögtön lelki szemeim előtt láttam, ahogy a macska, kutya mosakodik. Ezt már sokszor láttam, ahogy végignyalják a testüket, szőrüket, végbélnyílásukat stb, és még azt sem lehet mondani, hogy csak a saját magukét, hanem pl az anyacica a kiscicáit tetőtől talpig végignyalja - mosdatja-, gondolom ennek oka megtanítani őket pl a mosakodásra, ugyanakkor a gondoskodás, biztonságérzet és megnyugtatás is ott van ebben a tevékenységükben. Viszont olyat is láttam már sokszor, hogy felnőtt, kifejlett állatok is összebújnak, nyalogatják egymást, és ebben én nyugalmat, az egymással való közösség vágyát véltem felfedezni, semmi egyebet, szexualitást.

Tudom, ez teljesen más, mint amit az előttem szólók leírtak, vagy véleményt alkottak, de mint írtam, számomra teljesen mást sugallt a felvetésed az "állatias viselkedésről".

Amúgy az orális szex csodás dolog.:-)

2022. jan. 14. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!