Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik innen lefeküdtetek valakivel, belegondoltatok már abba, hogy...?
... az adott pasi engem akart először felszedni? Csak én lekoptattam, ezért ment hozzád? Te viszont beadtad a derekad, így beérte veled is.
Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?
Csak kíváncsi vagyok, belegondolnak-e itt ebbe a csajok:)
“Régóta vagyok itt a gyk-n, több száz férfival futottam össze, akiket lekoptattam. Elég nagy rá az esély, hogy azt is, akivel összekúrtál. Nem zavar, hogy csak szamár voltál, ha már a ló nem jött össze?”
Nem, lol. Egyiknek sem volt értékelhető csaja előttem. Te sem lettél volna az, max egy használt kotonnal több.
Mert úgy gondolod ha te beadod a derekad, akkor életetek végéig téged dugott volna?
Meg ezt úgy írtad, mintha a szex csak a pasi örömére lenne, a nő meg csupán eszköz lenne benne.
Amúgy büszke lehet magára az a nő, aki több száz pasival jutott itt el odáig, hogy már konkrétan a szexről beszéltek. Mert azt biztos mindenki tudja, hogy itt úgy általánosságban minden pasi minden nőt meg akar dugni első körben. Csak az értelmesebbje innen nem megy tovább. A primitívebbje meg tovább megy, és dicsekszik vele ilyen kérdésben.
Ami mellesleg troll...
#1: Pont ezaz, hogy nem vagyok szamár, mert nem dugtam velük. Olvasd már el kikhez szól a kérdés.
#15: Csalódtam benned, tök jó fej csajnak tűntél a válaszokban, erre írsz egy ilyet?:D Honnan tudod, hogy én mi lettem volna? Pont ez a lényeg, hogy nem érte el azt a szintet, hogy összekavarjak vele. Ha sikerült volna neki, akkor nem lettél volna te. Akkor lett volna életében egy épkézláb nő.
Jó fej csaj is vagyok, de egy ilyen kérdésre mit lehet reagálni, de őszintén?
Semmi, de semmi jelentősége nincsen annak, hogy áprilisban rád írt a Béla, lekoptattad, mindenki élte tovább a kis életét, aztán mi pedig randiztunk jövő januárban.
Lekoptattad őket: egyszer csak nem írtál vissza?
Vagy igen és közölted, hogy nem fogsz átmenni hozzá leszopni, hiába kéri?
Kegyetlen vagy!
Abba belegondoltál már, hogy (hacsak nem a portás vagy a Gyakorin) az első nő aki lekoptatta őket az volt akivel először szóba álltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!