Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagyrészének ez miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.

A lényeg a következő:

A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.

Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.

Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.

Mi értelme van ennek?

Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.

2021. márc. 17. 10:52
 81/117 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezt kifejezetten a #75-ös kommentedre küldöm válaszul:

[link]

Az öltözködés semmit nem jelent.

2021. márc. 17. 15:06
 82/117 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem el, hogy az ilyennek felesege van, es kozben meg itt linkelgeti be a tini celebek megeroszakolasarol irodott cikkeket, hogy ‘miert ilyen szanalmasak a nok’..

akkor a feleseged vagy soha nem megy utcara vagy baromi ronda, de egy atlagos nonek nagyon nem kell ‘miniszoknyaban, bugyi nelkul pucsitania’ hogy az ilyen kiehezett, primitiv vadbarmok beszologassanak neki es provokalasnak vegyek pusztan azt is, hogy no es nem rusnya. nekem rengetegszer beszoltak mar farmer-sportcipo-nagykabat komboban is, sot meg melegitoben, smink nelkul is. volt, hogy alam is nyultak, probaltak letapizni hosszu teli kabatban. ebben szerinted mi a kihivo vagy provokativ?! pedig meg csak kifejezetten jo no se vagyok, inkabb atlagos, el se merem kepzelni, egy igazan jo csaj miket kaphat.

mindezt azert, mert egy-ket kanos idiota keptelen kontrollalni a farkat.

majd remelem, egyszer a te kepedet is beverik random az utcan, mert olyan provokativan ostoba.

2021. márc. 17. 16:10
 83/117 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez nem duma, hanem működik.

A feleségem is jót röhög az ilyen idiótákon.

2021. márc. 17. 17:06
 84/117 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttem rá hogy ennek nincs is felesége. Valósznűleg valami tizenéves kis pöcs...
2021. márc. 17. 17:09
 85/117 anonim ***** válasza:
+1
2021. márc. 17. 17:13
 86/117 anonim ***** válasza:
5%
Itt a kommentekben férfiak, nők egyaránt lejáratták magukat. Menthetetlenek vagyunk, ugyanis első sorban emberek vagyunk, nem férfiak, és nők, mégis úgy kezeljük, mintha két külön faj lenne, de mindkettő ostoba.
2021. márc. 17. 17:13
 87/117 anonim ***** válasza:
0%

Ez azért undoríró dolog. Nekem ez a véleményem. Ha arra került a sor annó, hogy húzom egy pasi agyát, akkor azt azért tettem, mert bejött és akartam is tőle valamit. Ha elmentem vele a lakására akkor már nyilvánvaló, hogy abból lett is valami.

Mióta férjem van, azóta neki kelletem magam, csak hogy már most el is várom, hogy legyen valami.

45N

2021. márc. 17. 17:26
 88/117 anonim ***** válasza:
18%

Az a baj, hogy nem veszitek észre, hogy pontosan azt követitek el, amit ti felrótok.

Hogy a férfi az nem csak egy álló farok, de tartozik hozzá egy ember is, érzelmekkel.

Hogy a férfi nem a ti személyes szórakoztatásotokat szolgáló játékszeretek, akire használati tárgyként tekinthettek, pontosan addig, amíg csak a kedvetek úgy tartja, hanem a túloldalon is egy ember van, és érzései vannak. Érez örömöt, fájdalmat, szomorúságot. Nem egy 16 centis műanyag darabot fogtok a kezetekben, amíg meg nem unjátok a vele való játékot, hanem a tükörképetek előtt álltok.

Ez a nő úgy izgatta a pasit, talán a saját egója hízlalására, a hiúsága táplálására, hogy pontosan tudta, nem akar tőle semmit. Játszadozott vele. A saját céljai szerint, érzelemmentes használati eszközként kezelve a másik személyt.

És nem ő az egyetlen ilyen nő. Ez kifejezetten általános jelenség kamaszkorban, hogy lányok egolegyezésből, a figyelem kiváltására tesznek ilyen játszmázásokat, keltik fiúkban illúzióját valami reménynek, de kezdettől bármi olyan szándék nélkül.

Jóval hatalmasabb arányban nem lesznek ebből ilyen esetek, és napi szinten sokakkal megtörténik. Viszont nem látjátok, hogy egy kamaszkorban lévő, énképében és önértékelésében egyébként is sérülékeny, az érzelmi fejlődésében legsebezhetőbb életszakaszban lévő fiú számára mit jelent egy, vagy akár több ilyen alkalom a lány által lefuttatva rajta.

Hány fiú életére hatottak ki ilyen traumák tartós károkozásokkal. Lehettek olyanok, akik öngyilkosak lettek ilyen élmények miatt.

A probléma az, hogy ebben nem láttok semmi hibát. Ti ezt nem minősítitek bajként - mint többen, akik elítélték a nemi erőszakot, de felhívták erre a figyelmet, azaz megmaradtak objektívnek.

Továbbá:

Ugyan egy nő hasonló helyzetben nem fogja megerőszakolni a férfit. Valóban.

De tönkreteheti a visszautasítás miatti sérelem hatására őt. Akár épp azzal, hogy azt mondja, megerőszakolta, miközben nem történt köztük semmi. Nem kell igazolnia ezt, elég ahhoz, hogy tönkretegye őt a magánéletében, a karrierjében, és társadalmilag is. Ő pedig nem fogja tudni cáfolni.

Ez az, amit a #62-es válaszoló nem értett - nem abból mehet tönkre élet, ha megerőszakol egy férfi valakit, hanem ha egy sértett nő megcáfolja ezzel, mert "otthagyta" ilyen szituációban.

Érzelmileg ez is van olyan súlyos hatású, mint egy nemi erőszak, de mint fentebb, úgy itt is egyoldalúan kezelitek a

két nemet, leplezetlen kettős mércével.

Ha objektívek lennétek, az _embert_ védenétek a sérülésektől, érzelmi lényként, nemek nélkül szemlélve, nem egy nem felé részrehajlóan írnátok végig, miközben azt követitek el, amit mások felé dobáltok szidalmakként.

És végül aki azt írja, a saját lányom esetén mit gondolnék:

A saját lányunkat vagy lányainkat tudatosan úgy fogjuk nevelni, hogy ne tekintsenek a körülöttük lévő világra úgy, hogy az az ő kedvük, igényeik kiszolgálására létezik, hogy ne érzelmek nélküli játékszernek tekintsenek más emberekre a személyes igényeik és pillanatnyi hangulatuk kiszolgálására, és értsék, hogy amit más emberekkel megtesznek, azért felelősek. Az emberek tiszteletére, és a kölcsönösségén alapuló személyes kontaktusokra fogjuk őket érzelmileg fejleszteni.

Mínuszozzátok le. Tudom, hogy csak az első sorig olvastátok a legtöbben.

2021. márc. 19. 11:31
 89/117 anonim ***** válasza:
100%

"nem abból mehet tönkre élet, ha megerőszakol egy férfi valakit, hanem ha egy sértett nő megcáfolja ezzel"

"Ha objektívek lennétek, az _embert_ védenétek"

Ha objektív lennél, az embert védenéd ahogy te is elvárod, nem írtad volna le a fenti ostobaságot.

2021. márc. 19. 11:38
 90/117 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora ostobaságot mint amit a 88-as írt te jó isten gyere le...

Ez megint csak áldozathibáztatás ember... Nyilván szegény férfit kell sajnálni, hát a nő megérdemelte hogy megerőszakolták, végülis az TÉÉÉNYLEG azzal van egy szintben hogy szegény kis férfival elhitették hogy akarnak tőle valamit....

2021. márc. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!