Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?
Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.
A lényeg a következő:
A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.
Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.
Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.
Mi értelme van ennek?
Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.
"a te logikád szerint le kell szúrni, mert "egyenértékűnek tekinted" Hogy természetes, hogy ilyenkor meg kell erőszakolni"
Hazudsz. Ezt nem írtam, sőt, ennek ellenkezőjét, többször is.
Nem vagy érdemes rá, hogy kommunikáljak veled. Ennyi van benned, én pedig ide nem megyek le hozzád.
--------
"nem esik le neki hogy gyakorlatilag mindenki ellene van"
Attól még nem lesz kevésbé igazam, hogy itt összegyűltek azok, akik azt mondják, "kit érdekel a férfiak lelki világa".
1.vedd észre, hogy a kérdezőt véded, és ovlasd el a kérdező mit állít....
2. fordulj Pszichológushoz a sérelmeid miatt.
3. És igen, nárcisztikus is vagy, ahogy a #102-es mondja.
4. "Nem vagy érdemes rá, hogy kommunikáljak veled. Ennyi van benned, én pedig ide nem megyek le hozzád." XD <---- tipikus példája hogy a mondat saját magát "HAZUDTOLJA" meg azáltal hogy ezt nekem címezted XD és még hazugságnak állítod be a hasonlatomat (nézd már meg hogy aki elindította a témát, akit te védsz, az ezzt leírta: "Természetesen ilyenkor jön az erőszak") szóval a hasonlatom helyénvaló hiába nem ismered be.
5.Gyökér vagy (ezt csak úgy, mert az 5-ös szebb szám)
"Ezzel elvette tőlem a lehetőségét, hogy érzelmileg elengedjem, és esetleg boldogságot találjak."
Nem vett el tőled semmit, hiszen te nem elengedni és te nem tudtad elzárni magadban. Saját magadtól vetted el a lehetőséget.
#104 Persze, nyilvánvaló volt, hogy azért is én vagyok a hibás, mert mikor kialakult volna mással valami, az a lány magához fordított, úgy, hogy amúgy nem is akart semmit tőlem.
Látod, pontosan erről beszéltem. Ez a szemmellenzőség. Akármilyen felállás is van, akármi a szituáció, előbb törne le a nyelvetek, minthogy azt mondjátok, a nő felelős valamiben. Ha megcsalnak egy nőt, szemét férfi, mert megcsalta. Ha megcsal egy nő, szemét férfi, mert elhanyagolta, és meg is érdemelte. Kétbites világképetek van. Nem objektívek vagyok, kicsit sem a nemi egyenlőségre törekedtek. Szélsőségesek vagytok.
Már régen túlléptem azon a lányon, volt utána még hatvanhatszor újabb barátnőm, más szakítások, és már meg is házasodtam.
Ez csak egy példa volt. Hogy milyen gyakori az az etikátlan viselkedés, amire nem esik a társadalom hangja. És ami az itt írók szerint is etikailag "oké".
Én erről szóltam. Hogy nem, nem az.
#105 vicc ahogy formálod a kijelentett szavaidat.... fekete!! na jó nem teljesen, de akkor is a feketéhez hasonlít!!! nah jól, szürke de akkor is sötét szürke!!!!
vicc vagy:
#105 "Csak az egyszerű emberek világképe áll fel ilyen igen-nem kétpólusú tengelyen"
#96 -----------
Szerinted/szerintetek ez oké
Szerintem nem. Ennyi kettőnk nézőpontja között a morális szintkülönbség.
---------------
itt te is bipolárisan kezeled, szóval ne érzed magadatt többnek.
szinten
96#
-----------------
Képzeld, én sem erőszakoltam meg. No lám. De ennek a tettenk is megmaradtak a lelki sebei. Mint millió más ilyen női szokásnak.
-----------------
ki az aki egy kalap alá helyezi a nőket, hogy mind ugyan olyanok??
ki is hazudtolja meg saját magát??
mellesleg ez a felsőbbrendű megfogalmazásodtól borsódzik a hátam...
te mentálisan beteg vagy.
Írta bárki is, hogy a lány viselkedése helyes volt? Nem, ezt már te próbálod belemagyarázni. Egyértelműen bunkón viselkedett, és meg se közelíti azt a lelki és test poklot, amit a nemi erőszak jelent.
A történetben pedig te is hibás vagy, ugyanis nem volt kötelező elfogadnod az ajánlatát és továbbra is érdeklődhettél volna a barátnő felé. Lehetett volna annyi eszed, hogy rájössz, csak figyelemre vágyik, de ez nem volt meg. Lányként történt velem hasonló és hiába voltam odáig a srácért, nem jöttem vele össze, amikor felajánlotta, mert tudtam, hogy csak az zavarja, hogy más felé érdeklődöm. Ha valóban engem akart volna, akkor hónapokkal korábban összejöttünk volna.
106#
---------
Már régen túlléptem azon a lányon, volt utána még hatvanhatszor újabb barátnőm, más szakítások, és már meg is házasodtam.
------
bocsi, de ez telejsen gúy jött le, hogy nem tetted túl amgadat rajta... mellesleg Freddie Mercury meleg volt, mégis volt felesége vagy élettársa...
szóval azért mert van feleséged, attól még te nőgyülölő vagy, és még nem tetted túl magadat rajta... különben azt a "volt utána még hatvanhatszor újabb barátnőm, " részt elhagytad volna... pont ezzel a mondattal árulod el, hogy nem, még nem tetted magadat túl rajta.... (ahogy egy feleségtől még nem lesz valaki hetero, úgy egy feleségtől még nem leszel kevésbé nőgyűlölő...
"itt te is bipolárisan kezeled, szóval ne érzed magadatt többnek."
Ha volna egy kis érzelmi intelligenciád, és ki tudnál bújni a dobozból, amibe zártad magadat, felismernéd, hogy éppen ezzel mutattál rá a lényegre. Én úgy tudtam elítélni a nemi erőszakot, hogy közben tudtam negatív véleményt leírni erről a jelenségről is, amit nők folytatnak.
Nálatok nincs egyrészt-másrészt. Nálatok csak vagy-vagy van. Vagy a kérdezőt védem, vagy nem. Nincs önálló, rétegelt vélemény, saját állaspontok a folyamon belül.
------
Már vártam az unalomig elcsépelt, kiüresedett tartalmú "nárcisztikus" jelző mellett a "nőgyűlölő" billogot is. Újulhatna a szókészlet.
Ez a ti világképetek. Erről írtam fentebb. Ha valaki egy adott helyzetben a női oldal ellen szól, már nőgyűlölő. Ezt érzékeltettem a példán keresztül. Nincs olyan, hogy az igazság mindig egy adott nem mellett szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!