Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?
Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.
A lényeg a következő:
A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.
Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.
Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.
Mi értelme van ennek?
Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.
#89-es, kivetted a kontextusából a szöveget, amivel úgy tűnik, hogy én azt írom, hogy nem annak megy tönkre az élete, aki nemi erőszak áldozatává válik, hanem annak, akit megvádolnak. De el sem olvastad a 62-es kommentet, pedig direkt megjelöltem, hogy mire válasz.
Akkor az egész gondolatsor:
"Egyébként való igaz, hogy fordított esetben, ha egy nőt felhúznak, és aztán mégsem basszák meg, nem erőszakolja meg a pasit. De arról is érdemes lenne beszélni, hogy bosszúból mi mindent képes elkövetni cserébe. Egzisztenciát tönkretenni, lejáratni, rágalmazni, kárt okozni, örökre elintézni erkölcsileg és anyagilag a férfit. Az se kisebb lelki trauma, mint amit a nemi erőszak okoz."
ERRE jött a 62-es válaszoló írása, aki totálisan félremagyarázta a fentebbi szöveget, és úgy értelmezte, hogy a megerőszakoló élete megy tönkre (nem pedig az alaptalnul, bosszúból megvádolt emberé, ami arra volt ellenpélda, hogy a hoppon hagyott nő nem mászik rá ugyan a férfira, de állhat rajta bosszút sértettségből más módon):
"majd erdekelni fogja oket, ha a no a sarkara all es feljelenti a gyokeret nemi eroszakert vagy szexualis bantalmazasert. lattunk mar erre egesz szep peldakat, es igen, karrierek, hazassagok, eletek mehetnek tonkre"
Majd pedig ERRE volt az én tisztázásom, miszerint:
"Ez az, amit a #62-es válaszoló nem értett - nem abból mehet tönkre élet, ha megerőszakol egy férfi valakit, hanem ha egy sértett nő megcáfolja ezzel, mert "otthagyta" ilyen szituációban."
Amit bámulatosan _megint_ sikerült félremagyarázni.
Kevesebb roaszindulattal jobban haladna a kommunikáció. De ha van egy prekoncepció, ami alaptónussal olvassátok a nektek nem tetsző dolgokat, keresve az ellenséget, akkor nehéz lesz.
#92-es
olyan szexi ahogy véded az igazadat, hogy teljesen begerjedtem. ha most összefutnék veled az utcán így felcsigázva, tuti neked esnék. de ha ellenkezni próbálasz azárt mert segbe akarlak baszni, akkor te nem védekeznél, mert te megérted milyen fecsigázva lenni, és hogy nem szép dolog úgy felcsigázni valakit, hogy otthagyunk.. tudom hogy te megérted.
(remélem átment az üzenet ezzel kapcsolatban, hogy mennyire eldeformáltan gondolkozol a szituációt illetően) Ha nem, akkor tényleg megérdemled hogy valaki megerőszakoljon téged.
Reductio ad absurdum. Hogy egy állítást a nevetségig torzítasz el, hogy így legyengítve tedd támadhatóbbá, azzal a valódi állítást nem kezdted ki.
Te magad is tudod, hogy ez nincs egyenlő súlyban azzal, mintha valaki például arról beszél, mit hogyan akarna csinálni a másikkal, markolássza az ágyékát nadrágon keresztül, vagy belenyúlva, smárol, megmutatja a mellét, megtapiztatja azt, stb.
Amíg érdemben nem reagálsz, valójában nem is tettél semmit. Hiába érzed azt, hogy most mennyire odamondtad.
"Ő hezitált, mert barátnője volt. De amikor elhatározta magát, és levetkőzött, akkor közölte vele a nő, hogy nincs kedve! Erre felöltözött és eljött (igaz örjöngve, de akkor se erőszakolta meg)..."
Igen. És éppen erről van szó. Ilyen naponta történik meg. Hogy nők játszadoznak férfiakkal. Kamasz lányok kamasz fiúkkal. De hír csak akkor lesz belőle, ha ilyen eset történik. Pedig hányszor zajlanak le ilyenek naponta. Lehetnek érzelmi fejlődésben sebezhető kamasz fiúk, akik ilyen élmények hatására lesznek öngyilkosok.
Szerinted ez nem probléma. Nem jelölted meg bajnak, sőt, "természetesnek" írjátok többet. Szerintem pedig nem etikus és nem erkölcsös. De szemellenővel nézitek a dolgokat, nem igazságot, hanem a női oldal képviseletét hordozzátok. (Hasonlóan ahhoz, ahogy a feministák a nők egyenlő béréért szólalnak fel, de a nők korengedményes nyugdíjja ellen nem. Ez veszi el a hiteles objektivitást.)
Sehol nem mondtam, hogy a nemi erőszak jogosságát igazolná bármi. Még ha ezzel is akarsz dehonesztálni.
Csak egy példa. Volt egy gyerekkori szerelmem. Évekig. Nem kellettem neki. Elkezdtem a barátnőjével ismerkedni. Mikor komolyra fordult volna, bemondta, hogy kellek neki. Hiszen vágytam őt. Azonnal felé fordultam. Jártunk egy hétig. Majd kidobott.
Csak azt akarta, hogy továbbra is felé forduljon a figyelmem, ne a barátnője felé. Ezzel elvette tőlem a lehetőségét, hogy érzelmileg elengedjem, és esetleg boldogságot találjak. Kezdettől nem volt tényleges szándéka velem, csak nem foglalkozott azzal, milyen sebeket okoz, csak a női hiúságát kiszolgálja.
Képzeld, én sem erőszakoltam meg. No lám. De ennek a tettenk is megmaradtak a lelki sebei. Mint millió más ilyen női szokásnak.
"(ahogy a nő is meggondolhatja magát, hogy tényleg akarja e) Lehet az elején még tényleg akarta a szexet). Vissza térve az alap gondolatra..."
Valóban. Terjünk vissza az _alap gondolatra_. Itt nem arról volt szó, hogy "meggondolta magát" mikor ott állt a helyzet előtt, hanem hogy úgy játszott egy emberrel a saját kedvtelésére, önmaga pillanatnyi hangulata alapján, mintha a körülötte lévő emberek csak ennek lennének alárendelve, úgy, hogy _tudta_, nem akar semmit.
A világ nem a kiszolgálásodra létezik. A körülötted lévő emberek nem a szórakoztatásodra használható eszközök. A túloldalon is emberek vannak.
Szerinted/szerintetek ez oké.
Szerintem nem. Ennyi kettőnk nézőpontja között a morális szintkülönbség.
A nemi erőszakot egy szóban sem minősítettem jogosnak.
De ki a rákot érdekel amúgy a férfiak kis pici lelki világa???? Ebben a kérdésben arról volt szó, hogy a NEMI ERŐSZAK helytálló-e. NEM! És ezt direkt kikerülöd, nem reagálsz rá, mert gondolom egyetértesz vele.
Teljesen más témával jössz ami marhára nem kapcsolódik ide....
"De ki a rákot érdekel amúgy a férfiak kis pici lelki világa????"
Na látod, ez nagyon beszédes igazolása volt az egész eddig elhangzottnak.
"Ebben a kérdésben arról volt szó, hogy a NEMI ERŐSZAK helytálló-e."
Qrvára nem. Csak ezzé torzították a válaszolók. Egyáltalán nem. Egy viselkedésről volt szó.
"És ezt direkt kikerülöd, nem reagálsz rá, mert gondolom egyetértesz vele."
Egy pár soros hozzászóláson belül másodszor hazudsz. Hiszen csak a legutolsó hozzászólásomban kétszer leírtam.
És még hozzá is illeszted az általad kreált hamis "válaszomat", hogy jobban elítélhetővé tegyél, engem támadva, nehogy a mondandómon egy pillanatra is el kelljen gondolkodni.
"Teljesen más témával jössz ami marhára nem kapcsolódik ide...."
Nem. Te/ti jöttök teljesen más példákkal, utcán megerőszakolt nőkről, meg szex előtt magát meggondoló lányról. Itt arról volt szó, hogy úgy játszadozott a másik féllel, hogy kezdettől nem volt tényleges szándéka a tettei mögött. Tekintet nélkül arra, hogy a másik fél nem egy plüss, hanem egy ember. És hogy ez nem egyedi, hanem általános, mindennapi jelenség.
Ami szerintetek rendben van. Én erre hívtam fel a figyelmet, hogy emerileg nem etikus és nem korrekt.
Kimondat a lényeget... Neked pszichológusra van szükséged, egy gyerekkori trauma miatt. Több értelme van vele beszélgetned mint itt a gyakorin tábort gyüjtened, hogy ezzel nyugtázd azt, hogy szerinted helyes a gondolat...
első szövegedben ez volt: "Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi."
ezért esett neked mindenki, ahogy én is, mert ebben semmi természetesség nincs...
egy példa: utcán ellopnak tőlem 10000 Ft-ot, amire én vissza veszem tőle erőszakkal... vaaaagy kést rándtok és leszúrom... a te logikád szerint le kell szúrni, mert "egyenértékűnek tekinted" Hogy természetes, hogy ilyenkor meg kell erőszakolni, amiben semmi természetes nincs... Ismerősöm aznap kidühöngte magát, és továbblépett... kiemeled a modatomnak azt a részét, hogy mással is történik ilyen... igen, de nem akkora fasz mint te, hogy erre a megerőszakolás jusson az eszébe (vagy hogy 1000 Ft-ért kést állítok a másik hátába) vagy Kevon Waltkins aki egy wifin jelszós nézeteltérés közepette saját rokonát folytotta meg... tényleg egyenértékű azzal hogy elvegye az életét... tudod mi a gond veled? hogy tényleg két rosz dolgot akarsz összehasonlítani, és azt hiszed egyenértékű a két rossz.... az erőszak nagyobb vétek, és nem az a megfelelő reakció mint ahogy te azt feltételezed.... szóval, menj el pszichológushoz, mert szükséged van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!