Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?
Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.
A lényeg a következő:
A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.
Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.
Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.
Mi értelme van ennek?
Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.
Nem is értitek a kérdést.:D
A cigányoknak se lesz joga összeverni senkit, mert valaki beszólt nekik.
Mégis ez fog történni.
És nem is fogja senki sajnálni.
A baj azzal van, hogy ezt írod:
"Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi,"
Bocs, de ez kinek természetes?...
A lány elmondhatta volna, hogy purity ring - szektás, úgyhogy legfeljebb petting lehet részéről, tehát nincs ellenére, hogy kielégítsék egymást, mert kívánja a pasit, de aktust nem akar: így ez jó vagy nem.
Ezt kihagyta, ami szerintem hiba volt.
Az "akció" pedig a nemet mondás után még annyi minden lehetett volna.
Urambocsá' még közös maszti is, ha még azt is tiltja a szekta, hogy valaki által élvezz el vagy te okozz orgazmust másnak - egyéb forgatókönyvet is el tudok képzelni, de az erőszak, mint egyetlen "természetes" reakció...?
Legeslegrosszabb esetben sértődötten el is küldheti a pasi, hogy szórakozzon mással, de azért na..... nem ugyanaz, mint hogy márpedig meg leszel b.szva, addig nem mész sehova.
"Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi,"
Ó, hogy ez szerinted természetes és elfogadható? Kicsit se beteg...
Szerintem érdemes lett volna az alapsztorinál maradni, és nem iderángatni más helyzeteket (ismerkedési szakaszban felmegyek a pasihoz, de nem/mégsem akarok még dugni stb.), mert minden eset más.
Az erőszakra nincs mentség, azt semmi nem teszi jogossá, még az álló fasz stádiumában, már pucéran kimondott „nem” sem. De az szerintem legitim felvetés, hogy az erőszak áldozata követett-e el hibát, hozzájárult-e ahhoz, hogy magát ilyen gyalázatos szituációba navigálja. (Tudom,
hogy ezen sokan kiakadnak, hogy áldozathibáztatás.) De ebben az adott esetben igen is kéne arról beszélni, hogy hogyan viselkedjen férfiakkal egy tinilány, aki szüzességi fogadalmat tett, tehát nem akar szexelni. Hogy nem kell
akkor cicázni, flörtölni, fűteni a nemi vágyat, olyasmivel kecsegtetni, ami nem reális. Az elején közölni, hogy ha tetszik neki egy pasi, hogy a férjével akar először szexelni stb. És itt nyilván a szülők felelőssége is felvethető, mert ez nevelés kérdése is.
ertjuk a kerdest, megynyugodhatsz. tokeletesen ertjuk, hogy azt mondod burkoltan: ‘ne csodalkozzon a hulye p icsa, ha megeroszkoljak, mert kiprovokalta’.
a valszunk ugyanaz marad: szanalmas az a ferfi, aki ennyire nem bir uralkodni az allo farkan, es szanalmas, hogy ez termeszetesenk van beallitva es ahelyett, hogy az ilyen ferfiakat szidnank, meg a no van szamonkerve, hogy megis mit vart?!
ez a ciganyos hasonlat meg ostobasag.
37
tényleg olyan nehéz megérteni, hogy megértem, és minden normális férfi
megérti, de nem ez a kérdés (nem minden helyzetben ez a kérdés)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!