Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagyrészének ez miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.

A lényeg a következő:

A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.

Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.

Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.

Mi értelme van ennek?

Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.

2021. márc. 17. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 anonim ***** válasza:
88%

8as.De, dugj meg olyan nőt aki kéri.

Bámulhatod, diszkréten, nem ősbunkó módjára. Mondhatsz szexuális tartalmú dolgot ha már odajutottál egy nővel. Idegeneknek kéretlenül minek is tennéd?

2021. márc. 17. 11:03
 12/117 anonim ***** válasza:
88%
Te nagyon tévedsz. Az, hogy felmegy valaki a szobádba, nem egyértelmű, hogy szex is lesz. Pl. levetkőzöl és nem tetszik a látvány. Én már jártam így, igaz duzzogott a pasi, de az már az ő gondja. A nagy farkát döfködje másba. L.
2021. márc. 17. 11:05
 13/117 anonim ***** válasza:
9%

12es

Jaa, hogy nem tetszik a látvány. Akkor ne menj fel idegen pasikkal a szobába, ha nem tudod mekkora a farka, meg ilyenek.

2021. márc. 17. 11:10
 14/117 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell idegennek lennie okoska! Képzeld, hogy az ismerőseimnek sem tudom a farokméretét. Bizony, ha nem tetszik a látvány tiplizünk és ez nem csak a cerkaméretre értendő. Választék van bőven, nem kötök kompromisszumot.
2021. márc. 17. 11:14
 15/117 anonim ***** válasza:
13%

14es

Ettől az is jobb, ha megkérdezed előre, ha már ennyire zavar, vagy megfogdosod neki nadrágon keresztül.

2021. márc. 17. 11:15
 16/117 A kérdező kommentje:

14.

Ennyi volt a baj, hogy nagy a farka?

Pettingről hallottál már?

Szánalmas vagy és rettentő felszínes.

17/117 anonim ***** válasza:
27%

13

Ha egy férfi mondaná cunclikának hogy öltözzön és húzzon el mert nem tetszik a csálé csöcse akkor meg a csávó lenne a sz.rszemét impotens látens homi. Ennyire van egyenlőség :)

18/117 anonim ***** válasza:
88%
De nem is lenne megerőszakolva érte a csávó. Azért ez a látens homokosozás messze eltörpül egy nemi erőszak mellett.
2021. márc. 17. 11:18
 19/117 anonim ***** válasza:
88%
Tudni kell veszíteni fiúk! Egyenlőség meg sosem volt és nem is lesz. 😀
2021. márc. 17. 11:19
 20/117 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel amúgy az egyenlőség, ez is csak gyerekes hiszti a férfiak részéről, amikor megy a műsor, hogy miért ingyenes a belépő a nőknek.

Viszont most nem ez a téma

2021. márc. 17. 11:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!