Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira izgatóak az idősebb pasik nagyrészének a gimnazista korú lányok?
... még jobban "befolyásolhatóak is", ha valakit elhanyagolnak otthon, akkor könnyebb egy kis figyelmességgel levenni a lábáról, plusz a tapasztalatlanságából és navításából adódóan, könnyebb rávenni dolgokra.
A fiatalság önmagában egy fétis faktor, ha hozzátesszük, hogy egy fiatal lány a legkiszolgáltatottabb a "húspiacon", akkor meg is született a szexuális ragadozók tökéletes áldozati báránykája.
(És mielőtt bárki belém kötne: én is keresztül mentem ezen, saját kellemetlen tapasztalat)
Bár én 21 éves vagyok és 1 éve nem járok gimibe,nappali tagozatosba meg kb 3 éve nem,nálunk pl sokszor tanárok is flörtöltek osztálytárs lányokkal.
Amúgy gondolkoztam rajta régebben és nem értettem soha,viszont most,hogy beléptem a 20-asokba kezdem megérteni :D
Ha az átlagot nézem akkor egy 15-20 éves lány jobban néz ki mint egy 20-30 éves lány mivel hamvasabb,szebb a bőre,haja stb.
Igazából én 15-20 évesen nem csajoztam viszont most már van barátnőm és most vettem észre,hogy a 2 gimibe ahová jártam tényleg mennyivel jobban néztek ki az akkor csajok mint most a munkahelyemen,fősulin stb
Mintha két külön dologról szólna a kérdés.
Ha pusztán a külső, testi vonzalmat nézzük, sok férfinak kortól függetlenül nagyon izgató ez a korosztály. Ez - hacsak nem ellensúlyozza masszív kulturális hatás - valószínűleg mindig is így lesz. Fajunk ugyanis úgy vált igen szaporává és sikeressé, hogy a férfiak (akár húszasok, akár negyvenesek) a fiatal, erős, a termékeny korszakukba éppen belépett nőkkel kívánták leginkább a szexet.
Az viszont, hogy ezzel az izgalommal-vonzalommal melyik férfi mit kezd, értékrend, kultúra és intelligencia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!