Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a gimnazista lányotok a tanárába lenne szerelmes?
A napokban jöttem rá, teljesen kétségbeestem. A lányom 16 éves, a tanár 30. Az egyk barátnőm ajánlotta, hogy kérdezzem meg ezen az oldalon. Mit tehetnék ilyenkor? Már több, mint egy éve tart nála. Nem ő vallotta be, nem hajlandó erről beszélni, tagadja a dolgot. Ti mit tennétek a helyemben?
Egy aggódó anya.
Legalább egy amiből nem bukik...
Vicc.
A tanár viszonozza?
Ha nincs köztük igazi kapcsolat, akkor nem aggódnék, csak plátói szerelem.
Én is anno a biosztanáromba voltam szerelmes, majd 3 évig róla álmodoztam, aztán kinőttem.
23/L
Mond meg a lányodnak, hogy amíg nem lesz 16 éves, "annyira" ne szeresse, hogy tönkretegye a tanárát és jövőjét. Érettségi után már a maga ura.
Hidd el kinövi. ;)
Felvilágosítalak, hogy ez tinédzserkorban teljesen normális. Ilyenkor a lányok mindig valaki olyasvalakibe "szerelmesek", akikre igazán felnézhetnek, és aki kicsit olyan elérhetetlen nekik. Színészekbe, énekesekbe, vagy épp a tanárukba.
A legbölcsebb dolog, ha hagyod a fenébe. A tanár - van annyi esze - úgysem fog titokban kapcsolatot ápolni egy tanulójával. Ráadásul ha tiltod neki, azzal csak még inkább erősíted őt, hogy dacból már csakazértis vele akar lenni, és így egy ártatlan kamaszkori rajongást siekresen komoly érzelemmé változtathatsz. Rómeó és júlia efektus, hallottál már róla?
Egyébként meg ha kimarad az iskolából, nagykorúként úgysem te fogod megmondani, hogy kivel járhat.
1. Majd kinövi. Tök normális jelenség - ahogy ezt mások is megírták már.
2. Valószínűleg a tanár nem viszonozza ezt.
3. Ha meg viszonozza, akkor a legrosszabb az lesz, hogy egy 30 éves férfivel fog járni. Tudom, hogy ez elsőre rosszul hangzik (főleg egy anya számára), de ha a pasi korrekt, kedves, figyel a lányodra és okosan szereti őt, akkor mi a baj? Hogy nem szeretnéd, ha egy ilyen idős férfi lenne a vejed? A lányok hány %-a megy férjhez később ahhoz, akivel 17 évesen jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!