Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szerelmes lenni?
Még tizenéves koromban néha éreztem, néha azt gondoltam, hogy szerelmes vagyok. Amióta elmúltam 20 azóta semmi ilyesmi érzésem nem volt. Nemrég megtetszett egy srác, akiről azt hittem nem is érdeklem, de kiderült, hogy én is tetszem neki. Amikor ezt megtudtam, akkor már annyira nem is érdekelt.
Miért gondolom meg magam?
Már 24 vagyok, miért vagyok ennyire sík érzelmileg?
1: Köszi, igazából én is erre gondoltam, csak félek, hogy ő már komoly érzelmeket táplál.
4: Dehogy sz*rom le a többi embert...
Én is magamra ismertem. 24 vagyok én is és még sosem voltam szerelmes. Volt már, hogy azt hittem az vagyok de egyik napról másikra elmúlt szerintem az csak fellángoló vonzódás volt. Engem nagyon zavar ez a dolog komoly kapcsoltban élek most is és egyszerüen nem tudom őszintén kimondani a szeretlek szót. Az exemmel nem volt bennem ez a bizonytalanság, sokkal hitelesebben mondtam, meg se fordult a fejemben hogy ne úgy lenne.. De ő úgy elbánt velem, hogy öngyilkossággal próbálkoztam azt hittem sosem fogom tudni túlélni azt a veszteséget.
De itt vagyok, túléltem viszont szerintem kiölt a lelkemből szivemből egy darabot, kicsit mintha meghaltam volna azóta sem tudok senkit megszeretni igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!