Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog az ha egy fiú, férfi (35 éves) állandóan egy nő körül sündörög a lány szerelmes lesz ő meg utána lelép?
Hát erkölcsösnek nem erkölcsös, de normális. Társadalmilag ha egy férfi fektet meg egy csomó nőt, akkor ő a hatalmas menő meg mit tudom én, még mekkora király, ha viszont egy nő csinálja ugyanezt, akkor elmondják minden elképzelhető módon prostituáltnak. Viszont kedves második válaszolónak nincs igaza, mert van férfi, aki stabil kapcsolatokra utazik (lásd: én) és rohadtul elege van abból, hogy a társadalmi nyomás ellenére is rengeteg olyan nő van, aki viszont nem (szerencsére azért nem az összes, de nem tudom, kb hány % lehet).
Viszont, azt tegyük hozzá a történethez, hogy nem biztos, hogy eredetileg is el akarta csavarni a fejét, csak így sikerült. Láttam én már olyat, hogy a férfi (35 évesen azért már inkább férfi a férfi, és nő a nő, nem fiú meg lány) szimplán kedves volt, plusz határozott jelleme volt, és szándéktalanul csavarta el a nő fejét. Lehet, hogy ettől megijedt, és lelépett (erre sajnos nagyon nagy hajlam van az emberben, hogy elfusson a probléma elől).
Szóval LEHET, hogy a férfi a "hibás", de az is LEHET, hogy a női túlkombinálás lépett életbe. Ami szintén maximum idézőjelben "hiba", de attól még a helyzet ugyanúgy trágya.
Teljesen normális mindig bizonyítani kell egy férfinak, hogy tud hódítani. Sajnos a kapcsolatok már csak ilyenek
nem egyformán szeretnek az emberek mindig az a nyerő aki kevésbé szereti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!