Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, hogy én állandóan csak link férfiakba szeretek bele?
"értékes, mély érzelemvilágú, ágyban is remek intellektuelekre, akik spontának, odaadóak, kedvesek!"
Én az ilyeneket szeretem, ilyenekbe szoktam beleszeretni, de általában olyan buktató van ott mindig, hogy beleszakad kb. az ember a végén. Nem lehet egy ember ilyen tökéletes, minél inkább annak tűnik elsőre, annál veszélyesebb.
Kérdező, ennek az okát senki sem tudja, mindenkinek van valami "típus", akit vonz. Egy szakmunkás is lehet mélyérzésű, jószívű, intelligens, vicces...stb., sőt, még művelt is. Remélem, hogy megtalálod a saját bejáratú "rosszfiúdat", akivel szeretitek egymást, és hű is hozzád.
Kedves kérdező!
Van megoldás, szeress belém!
Köszi, puszi :)
Thom12:
Vigyázz, mert orvos. Kioperálja a szerveidet álmodban és eladja az ukránoknak!
"Nem lehet egy ember ilyen tökéletes, minél inkább annak tűnik elsőre, annál veszélyesebb."
Tehát b*ssza meg, aki átlagon felülinek született? Már a suliban, oviban kezdődik: kiközösítik az átlagon felülieket. :( Aztán meg az ellenkező nem, kamaszkortól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!