Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagyrészének ez miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.

A lényeg a következő:

A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.

Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.

Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.

Mi értelme van ennek?

Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.

2021. márc. 17. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező szerint a kérdés az, hogy nekünk nőknek miért ez a mániánk, majd citálja DemiLovato hajdani Disney sztár konkrét ügyét, aki a szüzességi fogadalma ellenére nemi erőszak áldozata lett, mert egy fickó lakására felment és ott végül nem akart szexelni, csak pettingelni, mert részéről nem fér bele több.

És hogy ez szánalmas - e.

Nem ez a mániám (szüzességi fogadalom és a többi ami ezzel jár), és de, szánalmasnak tartom a pasit, aki ezt tette.

Továbbá az összes többi véglényt, aki szerint ez rendben van. Kifejtettem a véleményemet fentebb, úgyhogy részemről ebben ennyi van.

Szeretek tiszta lappal játszani, én is sokág pettingeltem az első pasimmal (több, mint egy év után volt szex), sosem gondolta úgy, hogy inkább megerőszakol, mert annyira beindult. Igaz, nem is hagytuk egymást kielégìtetlenül, és sosem űztem sportot abból, hogy felizgassak valakit és "úgy hagyjam", egyrészt mert én is ugyanúgy be voltam indulva, másrészt ha van rá lehetőség, miért ne élvezzük ki rendesen, amit kiváltunk egymásból.

Nekem ebből nem derült ki, hogy a tinisztár pontosan mit tett és mit nem, csak az, hogy az aktusra nemet mondott, mire megerőszakolták.

2021. márc. 17. 12:48
 42/117 A kérdező kommentje:

Úgy látom még mindig nem tudtok szembenézni a kérdéssel, pedig alternatív példát is hoztam.

Nem tudjátok felfogni, hogy a valóságban vagyunk, nem elméletben, így az, hogy kinek mihez van joga, senkit nem érdekel.

Épp ezért jobb nem rángatni az oroszlán bajuszát.

Demi Lovato egy hülye, aki szövegelt Facebookon a cigányoknak, mert azt hitte, hogy mivel vannak jogai, ezért nem eshet baja.

Sajnos, de lett baja, jól el lett páholva.

2021. márc. 17. 12:53
 43/117 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értem ha valaki visszautasít -akár meztelenül mert elokádja magát tőled- azután miért is akarnál tőle bármit? Fogod magad és a maradék önbecsüléseddel kipenderíted az illetőt. Nem is értem ezen mi nem egyértelmű...

A szex nem egy visszafordíthatatlan folyamat. Ha nekem teszem azt aktus közben fáj valami, azt azonnal jelzem, és leállunk. Nincs apelláta. Akárki akármikor kiszállhat. Ilyen nincs hogy valaki a neme miatt jogosult lenne a másik testét használatba venni.

2021. márc. 17. 12:58
 44/117 anonim ***** válasza:
89%

"Nem tudjátok felfogni, hogy a valóságban vagyunk, nem elméletben. Így az, hogy kinek mihez van joga, senkit nem érdekel"

Igen, most már biztos hogy soha többet nem közeledek egy férfihoz se. Undorító a férfi nem.

2021. márc. 17. 12:59
 45/117 anonim ***** válasza:
100%

A valóságban kilométerekről kiszúrom a fajtádat és egy asztalnál sem tartózkodnék veled nyilvános helyen, nemhogy egy ingatlanban kettesben, szexuális töltetű helyzetben. Ez a valóság, barátom. Egy féreg vagy, aki szerint van az a helyzet, hogy a nemi erőszak legitim és jogos lehet.

Miattad örülök, hogy nincs lányom, és kiskorától rengeteget beszélgetek tiszteletről, határokról és bizalomról a fiammal, hogy véletlenül se legyen tiniként és felnőttként ilyen ostoba, melldöngető, kacsintgató szánalomhalmaz.

2021. márc. 17. 13:01
 46/117 anonim ***** válasza:
100%
Undorító a kérdező fajtája. "Megerőszakoltak? Hát így jártál, megérdemled!" Aztán csodálkoznak, hogy miért csak baráti közösségeken belül ismerkedtem.
2021. márc. 17. 13:03
 47/117 A kérdező kommentje:
Lehet vergődni, de ez az igazság, hogy óvatosnak kell lenni.
2021. márc. 17. 13:06
 48/117 anonim ***** válasza:
100%
"Vergődni" ??. Nagyon is jókat írtak. Miért nem reagálsz? Szóval te miután visszautasít a nő a számára ocsmány tested miatt, a hányinger elkapja még képes lennél vele szexelni? Kívánok minden ilyen férfi segglukába egy méretes kolbászt. Meglátnád milyen a farok másik végén állni.
2021. márc. 17. 13:14
 49/117 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha valaki egy kicsit meggondolatlan, akkor már meg is érdemli a nemi erőszakot? Eleve miért akarnál olyannal lefeküdni, aki nem kíván téged? Ennyire kétségbe vagy esve?
2021. márc. 17. 13:26
 50/117 anonim ***** válasza:
0%
Azért a női vércsehad dühödt lepontozásában van valami egészen döbbenetes és elkeserítő. Hogy érveljen az ember bármilyen kulturáltan, empatikusan, egyrészt-másrészt módon, az erőszakot elítélve, ha nem azt mondja vissza totálban, amit hallani szeretnétek, mint a vércsék lepitek el és tépitek szét a hozzászólását. De a 21. században nincs értelmes közbeszéd semmiről, csak dühödt kultúrharc, metoo-k meg blacklivesmatter-ök.
2021. márc. 17. 13:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!