Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyakoris csajok nagyrésze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakoris csajok nagyrésze tényleg mindenért dobja a pasiját?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy tényleg olyan hamar megy-e a szakítás...

Elég, ha a pasi egy kicsit is furcsább dolgot kér vagy tesz pl, hogy nézhesse meg pisilés közben a lányt, vehesse fel a fehérneműjét, esetleg szubmisszív alkat, vagy szereti, ha izgatják az ánuszát stb.

És most nem a megrögzött fetisisztákról beszélek, csak normál srácokról, akiknek vannak picit különösebb vágyai.

Nagyon sok olyan válasz jön ezekre a kérdésekre, hogy "Kuka", "Dobnám", "Pofán verném" stb. Persze nem mindneki reagál így, de azért feltűnően sokan, és még csak nem is azt mondják, hogy nekik ez nem fér bele, hanem, hogy megaláznák a férfit, aztán szakítanának vele.

Szerintetek ez a valóságban is így történik? Ilyen semmiségeken mennek tönkre kapcsolatok?

És ismétlem, nem azt mondom, hogy egy lány (vagy egy srác) akármit meg kell tegyen a párjáért, sőt jó, ha valaki tisztában van a saját vágyaival és korlátaival, na de rögtön dobni valakit, pusztán egy kérés miatt...

(21L)

2021. jan. 15. 10:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Valóságban nem igen kérnek ilyet, vagy lehet eddig nekem csak normális barátaim voltak, lehet hogy ha ilyeneket kernenek es nem csak poénból akkor szakítanék nem várnám meg a betegesebb reszet
2021. jan. 15. 10:22
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
dehogy van ez a valóságban. amelyik kutya ugat az nem harap. szájkaratézik majdnem mindenki.
2021. jan. 15. 10:26
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
Amiket ide írogatnak a pasik, azokért minden normális ember szakítana. De a való életben kevés az ilyen beteg, vagy van annyi esze, hogy hallgasson róla.
2021. jan. 15. 10:30
 4/17 A kérdező kommentje:
Mert az általam felsoroltak közül melyik dolog beteg?
2021. jan. 15. 10:32
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Mindegyik 😅 a szubmisszív talán belefér, de a többi nagyon kiábrándító. Én nem aláznék meg senkit, de nem akarok ilyeneket csinálni.
2021. jan. 15. 10:34
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Ánusznyalást elmondtam neki, hogy nem szeretem ha ennek ellenére megtenné többször is akkor tényleg elgondolkodnék a szakításon. Én sem csinálom neki, simogatni szoktam de számomra ez a maximum.

Fehérneműmet nem tudja felpróbálni, mert sztem a térdéig se menne fel, mivel jelentős magasság különség van közöttünk :D

2021. jan. 15. 10:39
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

1

Vagy csak nem mertek kérni dolgokat, nagyon sokan inkább elnyomják a vágyaikat, mert tartanak attól hogy elítélik őket miattuk.

2021. jan. 15. 10:40
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Értelmes ember nem szakít azért mert a párjának olyan vágya ami neki nem tetszik.
2021. jan. 15. 10:46
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Amiket leírtál, én amiatt dobnám, ha ilyen vágyai lennének. Nálam ez egyik sem fér bele.
2021. jan. 15. 10:46
 10/17 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem így történik, csak itt torz statisztikát látunk.

A kérdések között csak azokat a csajokat olvasod, akik elbizonytalanodtak a pasijukkal kapcsolatban. Akik tök nyitottak és toleránsak a párjukkal, azok nem tesznek fel kérdést.

Aki felteszi a kérdését, még a legjobb szándék mentén is befolyásolja a hozzászólókat, hiszen a feltételezéseit és az érzéseit tényként szövi bele a kérdésbe. Ha pl a kérdező lányból undort vált ki valami, akkor azt fogja sugallni, hogy az a valami undorító, még akkor is, ha belőlünk nem feltétlenül váltana ki undort. A gyilkos hozzászólásokat ez a jelenség erősen szaporítja.

Anonim hosszászólásokban okoskodni olyanról, amit még nem tapasztaltunk nagyon egyszerű, ez a tipikus esete annak, hogy a kibicnek semmi sem drága. Ettől ez még nem jelenti azt, hogy saját példán is ilyen egyszerűnek találná a helyzetet az illető.

A "pofán verném" jellegű hozzászólások meg nagyobb részt fiúktól származnak, és erősen benne van az azonos neműekkel rivalizálás. Amikor egy srác azt mondja, hogy "a pasid egy csicska kis búza", annak a hangsúlyos fele a ki nem mondott "bezzeg én!" tagmondat. Ezt férfiként mondom és nem büszkén :).

2021. jan. 15. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!